Ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan karakolluk oldu

Ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan karakolluk oldu
Okan Karacan:"Alacaklarımı 1 senedir vermiyorlar.Telefonlarımı engellediler, bana yabancı madde kullanıyorsun diyerek şantaj yapıyorlar.Ben şeker hastası biriyim, alkol almıyorum"

Ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan geçtiğimiz Ocak ayında çocuklarının annesi Zeynep Kadıoğlu ile kimseler duymadan sessizce boşandı. Eski eşi Zeynep Kadıoğlu ile bir alacak verecek davası yaşadığını söyleyen Okan Karacan eşinin de ortaklarından olduğu yapım şirketine girmek istedi.

Ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan karakolluk oldu

TV 8 ‘in 2. Sayfa programındaki habere göre yapım şirketinin önündeki personelle ve polislerle tartışan Okan Karacan “"Burası benim emeklerimle 1 yıl önce kurduğum şirket. 1 kişiye 5 kişi saldırıyor. Alacaklarımı 1 senedir vermiyorlar. Telefonlarımı engellediler, bana yabancı madde kullanıyorsun diyerek şantaj yapıyorlar. Ben şeker hastası bir insanım, 30 yıldır bu işi yapıyorum ve alkol almıyorum. Yabancı madde kullanmıyorum, kullansak söyleriz" diyerek mağdur olduğunu ifade etti.

Okan Karacan;”Darp edildim”

Okan Karacan şirkete girmek isteyince personellerle arbede yaşandı. Bunun üzerine araya polisler girerek tarafları yatıştırmaya çalıştı. Polislere de kızıp müdahale eden Karacan "Hepsinden şikayetçiyim, hepsini karakola alın. Ben ekmeğimin, çocuklarımın rızkının peşindeyim" diyerek karakola başvurdu. Karacan’ı aracına bindirerek karakola yönlendiren güvenlik güçleri gerekeni yapacaklarını söyledi. Daha sonra karakola giden Karacan çıkışta basın mensuplarına yaşadıklarını anlattı. “Geçen yıl kurduğumuz Berton Medya yapım şirketi ile bir film çekmiştik. Eşim Zeynep Hanım şirkette şu anda. Ödeme almamla ilgili telefonla beni çağırdılar. Asistanım ve yayın koordinatörüm de yanımda. Sorun şu; Ben geldim, kapıya çıktılar.Muhabir arkadaşlar da gördüler zaten. Bilemiyorum, anlayamıyorum. Gelin isterseniz beraber soralım. Darp edildim.Önemli değil 1 kişiye 5 kişi.Allaha havale ediyorum herkesi.Kimseyi üzmeyelim, kırmayalım.Deprem var, ölümler  var.Yazık günah.Allah herkesi affetsin.Şikayetçi oldum, ifadeye bekliyorum ama gelmiyorlar.Neden gelmiyorlar, ifadelerimde var.Konuşuruz, kusura bakmayın.İsterseniz buyurun gelin, onlara da soralım.Şimdi oraya geçeceğim.Polisler ifademi alıyor, bana güvenebilirsin, bir şey olmayacak diyor.Sonra üstünü değiştirip gidiyor.Onu da anlamadım” dedi.

Zeynep Kadıoğlu;”Uzaklaştırma kararı var!”

Okan Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu, ise "Bağımlılıkları vardı, o yüzden de ortağıyla ayrıldı. Neden boşandığımızı anlatamam çünkü çocuklarımın babası. Evliliğimiz bittikten sonra uzaklaştırma kararı aldırdım. Bu kararı hiçe saydı. Çocuklarımın velayeti bende. Bu şirketi o kurmadı. Şu anda bir şeyleri yediremiyor. Onun hiçbir alacağı yok, tersine vereceği var. Daha önce de böyle geldiği için uzaklaştırma kararı aldırmıştım" diye olayı farklı bir cepheden anlattı

04-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar