Elif Yılmaz Yasak Elma’ya veda ediyor

Elif Yılmaz Yasak Elma’ya veda ediyor
Tuğçe rolünü canlandıran Elif Yılmaz diziye veda ediyor. Canlandırdığı asistan Tuğçe rolüyle göz dolduran Elif Yılmaz böylelikle 171. Bölümde ayrılmış olacak.

Yasak Elma bu sezon final mi yapıyor? Arı alerjisi olan Handan’ı bir koan arı ile tuzağa düşüren sürpriz isim kim? Dr Selim’in Kumru ile ilişkisini tamamen bitiren hamlenin ardındaki gizli isim kim? Finale doğru adım adım ilerleyen Yasak Elma’ya veda eden isimler kim oldu? Elif Yılmaz dizide hangi karaktere hayat veriyordu? Yasak Elma ve Elif Yılmaz ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar…

Elif Yılmaz Yasak Elma’ya veda ediyor

İlk olarak 19 Mart 2018 tarihinde yayınlanmaya başlayan Fox TV’nin iddialı dizisi Yasak Elma’dan ayrılan ayrılana. Final sezonuyla ekranlarda olan Yasak Elma dizisinden 3 isim birden ayrılıyor. Nehir Erdoğan’ın can verdiği Julia karakterinin asistanı Tuğçe rolünü canlandıran Elif Yılmaz diziye veda ediyor. Canlandırdığı asistan Tuğçe rolüyle göz dolduran Elif Yılmaz böylelikle 171. Bölümde ayrılmış olacak.

Ölümden dönen Handan da diziden ayrılıyor

6. sezonunda final yapacağı daha önceden duyurulan Yasak Elma dizisi yavaş yavaş finale doğru yaklaşırken önemli oyuncular teker teker projeden ayrılmak durumunda kalıyor. Dizinin en güçlü ve en önemli karakterlerinden olan Handan’a hayat veren ünlü oyuncu ve sunucu Şebnem Dönmez’in de projeden ayrılacağı açıklandı. Sabah Şekerleri ile Türk halkının gönlünde taht kuran Dönmez Yasak Elma dizisinde beklentilerin çok üstünde bir performans göstererek profesyonel oyunculara taş çıkarttı adeta. İyi bir yardımsever diye bilinen Julia’nın oyunuyla arı alerjisi olduğunu bildiği Handan’ı arıların içine koymakla tehdit etti. Takip edildiğini fark edince Handan’ı öldürmekten vazgeçti.Ama Handan buradan sağ salim kurtulsa da önümüzdeki bölümlerde diziye veda edecek.

Kumru’yla köprüleri atan Dr Selim de diziye veda eden bir başka isim

Ayrıca dizide Dr Selim karakterine can veren Emre Kızılırmak da diziye veda eden isimlerden. Bir darılıp bir barıştığı Kumru’yla Julia’nın tuzağına düşerek kesin olarak ayrıldı. Kumru da Selim’den ayrılma bahanesiyle Ender’in kardeşiyle sözde bir evlilik kararı alınca Kumru ile Selim arasındaki ipler tamamen kopar. Haziran ayında sezon finali yapması planlanan ve yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği dizinin yeni bölümü 10 Nisan Pazartesi 2023 tarihinde saat 20.00 de Fox TV’de  izleyicileri ile buluşacak.

04-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar