Ünlü oyuncu Yeliz Şar’ın annesi hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Yeliz Şar’ın annesi hayatını kaybetti
Yeliz Şar: “Canım annem, hayatım … Bir tanemi maalesef kaybettik. Cenazemiz 19 Nisan 2023 öğle namazında Şakirin camiinden kalkacaktır. Dualarınızı eksik etmeyin “ dedi.

Yeliz Şar kimdir? Yeliz Şar’ın annesinin rahatsızlığı ne idi? Şar hangi dizilerde rol aldı?Yeliz Şar’ın annesinin cenaze namazı hangi camide kılındı, hangi kabristana defnedildi? Yeliz Şar ile merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar….

Ünlü oyuncu Yeliz Şar’ın annesi hayatını kaybetti

Yaprak Dökümü, İşler Güçler, Yasak Elma, Kalp Gözü, Öğrenci İşleri, Düriye’nin Güğümleri, Çocukluk Günleri gibi birçok önemli projede yer alan ünlü oyuncu Yeliz Şar annesi Şehriban Şule Şar’ın hayatını kaybettiğini instagram hesabından duyurdu. Yeliz Şar’ın bu üzüntülü sosyal medya paylaşımının altına başsağlığı ve taziye mesajları yağdı.

Cenaze namazı Şakirin camisinde kılındı

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Canım annem, hayatım … Bir tanemi maalesef kaybettik. Cenazemiz 19 Nisan 2023 öğle namazında Şakirin camiinden kalkacaktır. Dualarınızı eksik etmeyin “ dedi. İstanbul Şakirin Camisinde merhume Şehriban Şule Şar’ın cenaze namazı öğle namazından sonra kılınıp helallik alındı. Daha sonra Karacaahmet mezarlığı'na defnedildi. Yeliz Şar ve yakınları taziyeleri ve başsağlığı dileklerini kabul etti.

Şehriban Hanım daha önce enfeksiyona bağlı yoğun bakıma kaldırılmıştı

Annesi daha önce rahatsızlık geçiren Şar o zaman annesinin iyileşmesi için takipçilerinden dua istemişti. "Annemde enfeksiyon var. 1 aydır uğraşıyoruz. Babamı da geçen yıl benzer bir rahatsızlıktan dolayı kaybettim. Biraz ağır bir durumda. Doktorlar takip edecekler. Nedeni bulunamıyor. 1 aydır hastanede yatıyoruz. Herkesin dua etmesini istiyorum. Anne- baba bulunmuyor. Şu an durumu biraz ağır" .demişti.

Yeliz Şar kimdir?

Asıl adı Lara Yeliz Şar’dır. 30 Mayıs 1977 Almanya doğumludur. Marmara Üniversitesi Turizm ve otelcilik mezunudur. Samanyolu Televizyonu’nda yayınlanan Kollama dizisinde Melike rolü ile tanındı. Daha sonra Düriye’nin Güğümleri’nde Nimet karakterini canlandırdı. Canlı Yayın isimli tiyatro oyununda oynadı. İşler Güçler dizisi ile geniş çevrelerce tanınmaya başladı. Yasak Elma dizisinde Defne rolü ile 6 bölümde oynadı. 2013 yılında evlendiği Tolga Güleç ile 2017 yılında ayrıldı. Şar’ın oynadığı yapımlar arasında Aşkına Eşkıya, Kardelen, Rabia, İyi Saatte Olsunlar, Sensiz Olmuyor, Sev Kardeşim, Oyun Bitti, Limon Ağacı, Elveda Katya, Çakma Hayat’ta vardır.

20-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar