Fenomen dizi İşler Güçler tekrar bölümleriyle yeniden o kanalda!

Fenomen dizi İşler Güçler tekrar bölümleriyle yeniden o kanalda!
Bir dönemin fenomen dizilerinden İşler Güçler 'korona günleri'nde tekrar ekranlarınızda. İşler Güçler bakın her akşam hangi kanalda yayınlanacak?

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan İşler Güçler, koronavirüs salgını sebebiyle kimsenin evden çıkamadığı 'korona günleri'nde tekrar ekranlara geliyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir gibi fenomen isimlerin yer aldığı İşler Güçler, her gece Star Tv ekranlarında olacak. Koronavirüs (Covid - 19) salgını sebebiyle yetkililer evden çıkmama yönünde uyarılarda bulunurken, özellikle sosyal medya ve televizyon kanallarından 'evde kal' kampanyaları yapılıyor. Salgın sebebiyle eğlence mekanları, kafe ve restoranların çoğu kapandı. Büyük bir tehlike sebebiyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çeşitli önlemler alınıyor. Uyarılar sebebiyle birçok dizi seti de durdu.

Muhteşem üçlü yeniden ekranlarda!

Star Tv İşler Güçler dizisini yeniden yayınlama kararı alarak 'evde kal' çağrısına uyanlar için güzel bir alternatif oluşturdu. Eğlenceli bir dizi olan İşler Güçler her gece 23:30'da Star Tv ekranlarından seyirciyle buluşacak. Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan İşler Güçler Selçuk Aydemir'in yönetmenliğinde çekilirken, dizinin senaryosunda da Aydemir'in imzası vardı. Limon Yapım projesi olan dizisinin yapımcılığını Hayri Aslan yapmıştı. Fenomen oyuncuları bir araya toplayan dizide yer alan oyunculardan bazıları şöyleydi; "Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, Ceren Moray, Şinasi Yutsever,Gaye Gürsel, Burak Satıbol, Korhan Herduran."

Üç kafadarın trajikomik hikayesi!

Star Tv'de yeniden yayınlanmaya başlayan İşler Güçler dizisinde, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz'in canlandırdığı üç yakın arkadaşın hiç paraları yokken kendi filmlerini çekmeye kalkışmaları ve bu uğurda başlarına gelenler eğlenceli ve komik bir şekilde ekrana yansıyor. Trajikomik bir hikaye olan İşler Güçler'de üç yakın arkadaşın çekmek için para kazanmaya çalıştıkları bağımsız film hayalleri ve bu uğurda başladıkları 'Meslek Hikayeleri' adlı programda sunuculuk işleri komik ve dramatik bir şekilde hikaye ediliyor. İşler bu aşamada Ahmet için çok daha karmaşıktır. Bir taraftan eski sevgilisiyle aynı ortamda çalışmak durumunda kalmışken, diğer taraftan mazisindeki başrol oyunculuğu yaptığı günleri özlemle anmaktadır. Star Tv'nin yeniden ekrana taşıdığı İşler Güçler her gece saat 23:30'da. İyi seyirler...

25-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar