Ünlü Oyuncudan Eşine Şok Suçlama! “Şiddet Gördüm, Tehdit Edildim!”

Ünlü Oyuncudan Eşine Şok Suçlama! “Şiddet Gördüm, Tehdit Edildim!”
Güzel ve başarılı oyuncu Asena Özkan Kaptanoğlu Eşi Ayberk Kaptanoğlu’ndan tehdit ve şiddet gördüğünü iddia ederek boşanama davası açtı. İşte şok suçlamanın detayları!

Magazin ve sosyal medya gündemi bugün şok bir haberle gündeme başladı. Güzel oyuncu Asena Özkan Kaptanoğlu 4 yıldır evli olduğu eşi, iş adamı Ayberk Kaptanoğlu’na şok bir suçlamada bulunarak İstanbul Aile Mahkemesi’ne boşanma davası için başvuruda bulundu. Güzel oyuncu Asena Özkan Kaptanoğlu açtığı davada, tehdide, hakarete ve şiddete maruz kaldığını iddia ederek eşi hakkında şok suçlamalarda bulundu ve boşanma işlemini başlattı. Magazin basınında şok etkisi yaratan olay sonrası oyuncu Asena Özkan Kaptanoğlu’nun eşi Ayberk Kaptanoğlu herhangi bir açıklamada bulunmadı. Halen Show Tv’de yayında olan Ramo adlı dizide rol alan Asena Özkan Kaptanoğlu’nun dava dilekçesinde iddia ettiği şok suçlamalar ve haberin detayları aşağıda.

Tehdit Edildim, Şiddet Gördüm

Rol aldığı birçok dizide başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı ve güzel oyuncu Asena Özkan Kaptanoğlu dört yıldır evli olduğu ve üç yaşında bir çocukları olduğu eşi Ayberk Kaptanoğlu hakkında şok suçlamalarda bulunarak boşanma istemiyle İstanbul Aile mahkemesine dava açtı. Asena Özkan dava dilekçesinde eşinin lüks araba düşkünü olduğunu, sadakatsiz davranışlarda bulunarak bol para ile gününü gün ettiğini iddia ederek hakaret, tehdit ve şiddete maruz kaldığını ifade etti. Asena Özkan Kaptanoğlu ayrıca mahkemeden bir aylık tedbir kararı da aldırarak kendisi ve üç yaşındaki kızı için aylık 45 bin lira tedbir nafakası ve 10 milyon lira tazminat talep etti. Oyuncu Asena Özkan Kaptanoğlu’nun avukatı ayrıca dava dilekçesinde “Hayatının en verimli yıllarında davalı ile evlenen Kaptanoğlu, eşinin ısrarı nedeniyle çalışmamış, iş hayatından kopmuştur” ifadelerini kullandı. Şok suçlama sonrası magazin gündemi bir anda bu habere yoğunlaştı.

Asena Özkan Kaptanoğlu Kimdir?

Eşi Ayberk Kaptanoğlu’ndan boşanma istemiyle dava açan Asena Özkan Kaptanoğlu, 1991 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Müjdat gezen Sanat merkezi’nde temel oyunculuk eğitimi almıştır. Güzel oyuncu başarılı performansıyla dikkatleri çekmiş ve pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Muhteşem Yüzyıl, Adını Feriha Koydum, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney ve halen Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo.

04-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar