Nursel Köse Üç Kuruş'a veda etti

Nursel Köse Üç Kuruş'a veda etti
Sevilen dizi Üç Kuruş son günlerde ayrılıklarla konuşuluyor. Üç Kuruş'ta Neriman karakterini canlandıran Nursel Köse de diziye veda eden isimlerden biri oldu.

Ekranın en renkli dizilerinden biri olan Üç Kuruş başarılı bir sezon geçiriyor. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken Üç Kuruş'ta bir yandan da ayrılıklar yaşanıyor. Ay Yapım imzası taşıyan Üç Kuruş pazartesi akşamları seyirciyle buluşuyor. Show Tv'nin iddialı yapımı Üç Kuruş'ta kadrosundan başarılı oyuncu Nursel Köse ayrıldı. Çıngıraklı mahallesinin renkli insanlarının hayatını ekrana taşıyan Üç Kuruş'ta Neriman karakterinin hikayesi sona eriyor. Çıngıraklı'nın Neriman ablası Nursel Köse senaryo gereği diziye veda etti.

Üç Kuruş Neriman (Nursel Köse) diziden neden ayrıldı?

Show Tv'nin reytingleriyle yüz güldüren dizisi Üç Kuruş geçen pazartesi 22.bölümüyle ekrana geldi. Üç Kuruş 22. Bölümde Leyla hastanede yaşam mücadelesi verirken Neriman bunlara sebep olanlarla hesaplaşmak ister. Baybars'la yüzleşmek isteyen Nursel Köse'nin canlandırdığı Neriman bir yüzleşme planlar. Yüzyüze gelindiğinde Neriman silahını doğrultarak Baybars'ı vurur. Bu sırada Kılıç'ın geliyor ve Neriman'ı vuruyor. Neriman'ın ölümüyle sonuçlanan sahne sonrası Nursel Köse de Üç Kuruş'a veda ediyor.

Üç Kuruş 22. bölümde neler oldu?

Ay Yapım'ın iddialı projelerinden biri olan Üç Kuruş sezona başarlı bir şekilde devam ediyor. Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cevadzade, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Necip Memili, Bora Akkaş gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Üç Kuruş senaryosu ve dekorlarıyla da dikkat çeken yapımlardan. Başarılı bir ekiple çalışan Üç Kuruş dizisinde olaylar her hafta seyirciyi ekrana bağlamaya devam ediyor.

Leyla karakterini canlandıran Aslıhan Malbora'nın hastane sahneleri seyircide 'diziden ayrılacak mı?' yorumlarına neden olurken hiç beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Leyla gözlerini açarak hayata tutunurken, Leyla'nın intikamını almak isteyen Neriman Kılıç tarafından vurularak öldürülüyor.

Üç Kuruş'tan Nursel Köse'ye veda

Usta oyuncu Nursel Köse vurulma sahnesi sonrası Üç Kuruş kadrosundan ayrıldı. Üç Kuruş sosyal medya hesaplarından da Çıngıraklı'nın Neriman ablası Nursel Köse'ye veda edildi. Üç Kuruş twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Hoşça Kal Çıngıraklı’nın ağır ablası… Üç Kuruş’a kattıkların için teşekkürler Nursel Köse" ifadeleri kullanıldı.

12-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar