Şarkıcı Teoman’dan Meslektaşlarına Anlamlı Destek

Şarkıcı Teoman’dan Meslektaşlarına Anlamlı Destek
Eğlence sektöründe çalışan birçok müzisyen ise pandemi nedeniyle çok zor durumda. Şarkıcı Teoman zor durumda kalan meslektaşları için konser vereceğini açıkladı.

Magazin dünyasında özellikle bu son dönemde yaşanılan pandemi nedeniyle yaşanılan sıkıntılar zaman zaman yer buluyor. Bazı ünlü isimler iş yapamamaktan dolayı dert yanıyor ve hatta çok zor durumda kaldıklarını ifade ediyor. Bu durum pandemi nedeniyle özellikle eğlence sektörünü derinden etkilemiş durumda. Şarkıcıların en büyük maddi kalemlerinden olan halk konserleri ve sahneye çıkmalar ne yazık ki bu dönemde büyük yara aldı ve bu durum ister istemez sektörde çalışan herkesi etkiledi. Ancak bu durum şarkıcılardan daha çok onlarla beraber çalışan müzisyenleri etkilemiş durumda. Tek gelirleri müzisyenlik olan bu insanlar pandemi nedeniyle yaklaşık bir yıldan fazla bir zamandır en küçük bir iş yapamaz hale geldiler ve artık takatlerinin son sınırındalar. Bu durum zaman zaman gündeme getirilse ve bireysel çareler üretilse de ne yazık ki genel olarak müzisyenler zor durumda. Türk Rock müziğinin başarılı isimlerinden Teoman’da bu durumdan dert yanarak geliri müzisyenlere bırakılmak üzere bir proje geliştirdiğini açıkladı.

Teoman’dan Meslektaşları İçin 13 Online Konser

Türk Rock Müziğinin önde gelen isimlerinden 53 yaşındaki şarkıcı Teoman geçtiğimiz günlerde Cihangir’de magazin muhabirlerince görüntülendi. Yürüyüşe çıkan şarkıcı kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Pandemi döneminde fazla bir şey yapamadığını dile getiren Teoman bu durumdan maddi olarak etkilenmediğini ancak birçok müzisyenin bu durum karşısında zor durumda kaldığını belirtti. Ünlü şarkıcı geliri müzisyenlere kalmak üzere bir proje üzerinde çalıştığını belirterek 13 online konser yapmayı planladığını ve bunun gelirinin de tamamının müzisyenlere bırakılacağını açıkladı. Ünlü isim panademi nedeniyle kazanamıyoruz ve kimseye de kazandıramıyoruz diyerek böyle bir projeye girdiğini belirtti.

Üç Ayda Üç Albüm Yaptı

Ünlü isim Teoman pandemi döneminde ne yaptığı yönündeki bir soruya cevap verirken yeni albümler hazırladığından bahsetti. Tamamı kendisine ait Nisan ayında çıkacak yedi şarkıdan oluşan bir albüm hazırladığını belirten ünlü isim ayrıca eski şarkıları ve kayıtlardan oluşan iki albüm daha yaptığını da belirtti. Bu dönem herhangi başka bir iş yapmadığını belirten Teoman aynı zamanda spor yaparak günlerini geçirdiğini de belirtti.

28-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar