Ünlü sunucu Ece Erken pahiş fiyata isyan etti!

Ünlü sunucu Ece Erken pahiş fiyata isyan etti!
Daha önce isimleri gündeme gelen Ece Erken ile Şafak Mahmutoğlu isyanlarıyla da gündem olmayı başardı. Şafak Mahmutoğlu'yla fırtınalı bir aşk yaşayan Ece Erken neye isyan etti?

Yaşadığı fırtınalı hayatla tartışmaların odağındaki ünlü sunucu Ece Erken ve çiçeği burnundaki eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kendilerine gelen fahiş piyata isyan etti. Hayranları ünlü sunucuyu isyana götüren olayı ve Ece Erken'in verdiği tepkiyi merak ediyor. Şimdi detaylar

Ünlü sunucu Ece Erken pahiş fiyata isyan etti!

Daha önce isimleri gündeme gelen Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu şimdi de isyanlarıyla gündem olmayı başardı. Şafak Mahmutoğlu ile fırtınalı bir aşk yaşayan, eşinden ayrıldıktan sonra onunla evlenen Ece Erken ve çiçeği burnundaki eşi Şafak Mahmutoğlu’nun gittikleri bir mekanda hesap yüzünden kavga çıkardıkları iddia edildi. Konu ile ilgili derhal bir açıklama yapan Ece Erken "Hesap ödememek için değil, ödenen hesaba edilen bir sitem söz konusu" dedi.

Bu dolandırıcılık değil mi?

Ece Erken ile eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, evliliklerini kutlamak için yakın dostlarıyla birlikte Bodrum'da Yıldız Tilbe'nin sahneye çıktığı mekana gitti. Hem servisten hem de gelen 19.250 TL hesaptan son derece rahatsız olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ödemeyi yaptı. Ancak fahiş fiyattan canı yanan Mahmutoğlu, işletme sahibine  "Bu milleti dolandırmak değil mi?" diye sataştı ve ikili arasında sözlü kavga yaşandı. Kavganın uzaması üzerine yanına eşi Ece Erken'i de alan ünlü işadamı Şafak Mahmutyazıcıoğlu, karakola giderek işletmeden şikayetçi oldu.

6 kişilik hesap tam 19.250 TL

Olayın kısa sürede sosyal medyada yankılanamsı üzerine gözlerin çevrildiği Ece Erken, yaşadıklarını sosyal medya hesabından şu cümlelerle anlattı: "Dün gece arkadaşlarımızla hayatımızda ilk kez gittiğimiz Mücver isimli mekanda Yıldız Tilbe'nin 23.20'de sahne almasından ve yemeklerin geç gelmesinden dolayı müşteriler mekanı çatal bıçakla protesto ettiler. Gece 01.00'de Yıldız Tilbe hala sahnedeyken ana yemek köfte olan bir iki çeşit meze verilen mekanda 6 kişi için 19.250 TL hesap ödedik. Eşim ödemeyi yaptıktan sonra 'Bu milleti dolandırmak değil mi?' diye sitemini belirttikten sonra yanımızdaki arkadaşımız darp edilirken eşim araya girmiştir. Şikayetçi olduk...Yani hesap ödememek için değil, ödenen hesaba edilen bir sitem söz konusu. Zaten gergin olan diğer müşteriler de tepkilerini belli etmiştir. Yazıldığı gibi kaş göz patlamadı. Şikayetçi olduk, dava açıyoruz."

25-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler