Aşkın Tarifi setinde doğum günü kutlaması

Aşkın Tarifi setinde doğum günü kutlaması
Aşkın Tarifi yaz sezonunun en iddialı dizilerinden biri olarak yoluna devam ediyor. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün başrolde olduğu Aşkın Tarifi setinde doğum günü kutlaması…

Yaz sezonunun en iyi çıkış yapan yapımlarından Aşkın Tarifi başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Aşkın Tarifi oyuncu kadrosu ve senaryosuyla yaz döneminin en çok izlenen dizilerinden oldu. Kanal D'de yayınlanan NTC Medya imzalı Aşkın Tarifi dizi setinde başrol oyuncusunun doğum günü kutlandı. Aşkın Tarifi dizisinde başrolleri Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu paylaşıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk'ün doğum günü sette kutlandı. Aşkın Tarifi ve oyuncuların Serra Arıtürk'e yaptığı doğum günü sürprizi sette güzel anlar yaşanmasını sağladı. 1998 doğumlu olan Serra Arıtürk 23 yaşına girdi. Yoğun iş temposu arasında yapılan doğum günü kutlaması hem ekibe hem de oyunculara moral oldu.

Serra Arıtürk'e Aşkın Tarifi'nde sürpriz

Aşkın Tarifi dizisinin güzel başrol oyuncusu Serra Arıtürk'e sette doğum günü sürprizi hazırlandı. Set ekibi ve oyuncuların hep birlikte pasta kestiği etkinlik fotoğraflara da yansıdı. Serra Arıtürk rol arkadaşları İdil Sivritepe, Cem Davran ve Elif Melda Yılmaz'la birlikte doğum günü pastasını kesti. Aşkın Tarifi dizisi sosyal medya hesabından da Serra Arıtürk'ün doğum günü kutlandı. Yapılan paylaşımda, "Nice mutlu senelere Serra Arıtürk! Yeni yaşında tüm güzellikler seninle olsun, iyi ki doğdun!" notu yer aldı. Serra Arıtürk hayranları da sosyal medya hesaplarından ünlü oyuncunun doğum gününü kutladı.

Serra Arıtürk'e "En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu" ödülü

Serra Arıtürk Aşkın Tarifi dizisinde başarılı bir performans sergiliyor. Kadir Doğulu, Alper Saldıran, Cem Davran, Yasemin Baştan, Atakan Yılmaz, Ümmü Putgül gibi biröok oyuncunun yer aldığı Aşkın Tarifi dizisi de sevilen bir yapım oldu. Kanal D'de pazartesi akşamları yayınlanan Aşkın Tarifi dizisine geçen haftalarda üç ödül birden verilmişti.

Türkiye Lider Marka Ödülleri kapsamında Serra Arıtürk, "En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi oldu. Aşkın Tarifi'ne "En İyi Dizi" ödülü, Serra Arıtürk'ün dizideki partneri Kadir Doğulu'ya ise "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü verildi.

25-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar