Ünlü sunucu Fatih Portakal ekrana dönme sinyali verdi

Ünlü sunucu Fatih Portakal ekrana dönme sinyali verdi
Ünlü ana haber sunucusu Fatih Portakal emekli olup Ege'ye yerleşmişti. Bir canlı yayına konuk olan Ünlü sunucu Fatih Portakal ekrana dönme sinyali verdi.

Fox Ana Haber'i sunan ünlü sunucu Fatih Portakal radikal bir karar alıp emekli olmuştu. Emekliliğinin ardından İstanbul'dan ayrılan Fatih Portakal İzmir'e yerleşmiş ve doğa ile iç içe bir yaşam tercih etmişti. Semra Topçu'nun Youtube kanalına konuk olan Fatih Portakal'dan sevenlerini heyecanlandıran bir açıklama geldi. Ünlü sunucu kendi şartlarıyla ekrana dönebileceğinin sinyalini verdi. Fatih Portakal katıldığı programda gündeme dair değerlendirmeler yaparken mesleki planlarını da açıkladı.

Fatih Portakal Selçuk Tepeli hakkında ne söyledi?

Tarzı ve üslubuyla sevilen sunucu Fatih Poratakal, geçen yıl ekrana veda etmişti. Fox Tv Ana Haber'i ise Selçuk Tepeli sunmaya başladı. Fatih Portakal'a Selçuk Tepeli ile ilgili de sorular soruldu. Tepeli'yi bir kez izlediğini belirten Portakal, kendisini başarılı bulduğunu söyledi. Fatih Portakal'a haber kanallarının dikkat çeken programları olan tartışma programlarına katılıp katılmayacağı da soruldu. Portakal, "Bir kere ben saçma sapan tartışma programlarına girmem. Benden daha bilgili insanlar çıksın, ben onlardan bir şeyler öğreneyim. Konuk ağırlamayı seviyorum, ama tartışma programına çıkıp kendimi komik duruma düşürmek istemiyorum" şeklinde konuştu.

Fatih Portakal hangi programları yapmak istiyor?

Tartışma programlarına konuk olmaya mesafeli duran Fatih Portakal ekranda olma şartını da açıkladı. Televizyon yayıncılığının zorluklarına da değinen Portakal, sosyal medya yayıncılığını daha rahat bulduğunu ekledi. Ünlü sunucu, herhangi bir medya kurumunda çalışıp çalışmayacağı noktasında da merak edilenlere de açıklık getirdi. Fatih Portakal, "Siz şimdi bana bir kurumda çalışıp çalışmayacağımı sorabilirsiniz. Ben kendi şartlarımla giderim. Eğer böyle bir şirket varsa, kendi şartlarımı koyarım, kabul ederse çıkarım" ifadelerini kullandı. Şartlarına uygun olduğu takdirde yeniden çalışmaya başlama sinyali veren Fatih Portakal bir daha ana haber bülteni sunmak istemediğinin de altını çizdi. Portakal, "Ana haber dönemini bitirdim ama karşılıklı sorgulamaya dair bir sohbet programı olabilir, ama benim şartlarımla" dedi.

21-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar