Reyting sonuçları belli oldu! 20 Nisan 2021 Salı en çok izlenen program hangisi oldu?

Reyting sonuçları belli oldu! 20 Nisan 2021 Salı en çok izlenen program hangisi oldu?
Reyting sonuçları belli oldu. 20 Nisan 2021 Salı günü yayınlanan dizi ve programlar arasında en çok izlenen hangisi oldu?

20 Nisan 2021 Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Salı günü ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), Baraj, Masumlar Apartmanı ve Hekimoğlu mücadelesi nasıl sonuçlandı? EDHO ile Masumlar Apartmanı arasında uzun süredir devam eden birincilik mücadelesinde kim galip geldi? Total'de elde ettiği düşük izlenme oranlarını yükseltmeyi başaramayan Hekimoğlu dizisi bu hafta günü hangi sıralamalarda tamamladı? İşte izleyicinin merakla beklediği 21 Nisan Salı reyting sonuçları.

TOTAL KATEGORİSİ İLK 10

Total sıralamasını incelediğimizde geçen haftaya benzer sonuçlar ortaya çıktığını görüyoruz. Atv'de yayınlanan EDHO günü birinci sırada tamamlarken, TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı zirveyi yakından takip ederek günü ikinci sırada tamamladı. Gündüz kuşağı programlarıyla yüksek izlenme oranları elde eden Atv'de yayınlanan Esra Erol'da günü üçüncü sırada tamamalayan yapım olurken, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ise listenin sekizinci sırada yer aldı. Fox TV'de yayınlanan Baraj günü yedinci sırada tamamlarken, Survivor onuncu sırada yer aldı. Kanal D'nin Hekimoğlu dizisi Total kategorisinde bu hafta da ilk 10'da yer alamadı.

1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
2 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
3 ESRA EROL'DA ATV
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
6 HAVA DURUMU ATV
7 BARAJ FOX
8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
9 PROF.DR.NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV
10 SURVIVOR TV8

AB KATEGORİSİ İLK 10

AB kategorisinde ise izleyicinin tercihi TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi oldu. Total'de olanın tersi oldu ve Atv'nin fenomen dizisi EDHO zirveyi yakından takip ederek listenin ikinci sırasında kendine yer buldu. Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber listenin üçüncü sırasında yer alırken, Survivor altıncı sırada günü tamamladı. Atv'nin gündüz kuşağı programları Esra Erol'da yedinci, Müge Anlı ile Tatlı Sert ilse dokuzuncu sırada yer aldı. Total'de ilk 10'a giremeyen Hekimoğlu dizisi ise listenin sekizinci sırasında yer alan yapım oldu.

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
5 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
6 SURVIVOR TV8
7 ESRA EROL'DA ATV
8 HEKIMOGLU KANAL D
9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
10 PROF.DR.NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

21-04-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar