Ünlü Oyuncu Talat Bulut’tan Samimi İtiraf

Ünlü Oyuncu Talat Bulut’tan Samimi İtiraf
Sinemanın ve dizi dünyasının ünlü oyuncularından Talat Bulut zaman zaman magazin basınında yer alıyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Türk sineması ve dizi dünyasının usta oyuncularından biri olan Talat Bulut son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma ile uzun bir süre seyirciyle buluştu. Yasak Elma’da canlandırdığı karakterle sevenlerinin büyük beğenisini kazanan ünlü isim daha sonra diziyle yollarını ayırdı. Zaman zaman magazin basınında da yer alan ve kimi olumlu kimi olumsuz gündemde yer alan ünlü isim geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken görüntülendi. Oldukça keyifli olduğu gözlenen Talat Bulut magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet etti ve sorulan sorulara cevap verdi. Ayrıca ünlü oyuncu kendisiyle ilgili pek çok açıklamada bulundu. İtiraf niteliğinde olan bu açıklamalar magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Aynı zamanda sevenlerinin yoğun ilgisiyle de karşılaşan ünlü oyuncu sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Hiçbir Yatırım Yapmadım

Önceki gün Nişantaşı’nda bir alıveriş merkezinde alışveriş yaparken görüntülenen ünlü oyuncu Talat Bulut magazin basını muhabirlerince görüntülendi. Ünlü isim muhabirlerle ayaküstü sohbet etti ve birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Talat Bulut yaptığı açıklamalarla bir anda gündem oldu. Talat Bulut açıklamalarında “bu zamana kadar hiçbir yatırım yapmadım. Benim yatırımım kendi sağlığımı korumak, kendi bedenime bakmak. Bir kızım var Amerika’da eğitimi devam ediyor. Onun eğitimine yönelik harcamalar yapmak en büyük yatırım. Eğitim şart. Hala kirada oturuyorum” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin sağlıklı ve zinde hali dikkatleri çekerken keyfinin de gayet yerinde olduğu gözlendi.

Sağlığım Yerinde

Alışveriş yaparken sevenleriyle fotoğraflar da çektiren ünlü isim sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. Ünlü isim halan kirada oturduğunu belirtti ve en büyük yatırımı bedenine ve sağlığına yaptığını belirtti. Talat Bulut “televizyonda düzgün fizik ve karizma geçerliliğini koruyor. Oyunculukla ilgili bir sorunum yok ama bunun yanında fiziğimizi de koruyalım da belki birkaç kuruş eder. Geçtiğimiz hafta bir ameliyat geçirdim. Kasıkta bir fıtık vardı o da bağırsalar için risk taşıyordu o yüzden ameliyat oldum. Ayda bir kere kontrolüm olacak. Şu anda durumum gayet iyi” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin yaptığı bu açıklamalar magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

05-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar