Ünlü Sunucu İkbal Gürpınar’ın Babasından Sonra Annesi de Koronavirüsten Hayatını Kaybetti!

Ünlü Sunucu İkbal Gürpınar’ın Babasından Sonra Annesi de Koronavirüsten Hayatını Kaybetti!
Halen hastanede yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Ünlü sunucu İkbal Gürpınar’ın babasından sonra annesi de koronavirüs dolayısıyla hayatını kaybetti.

Bir dönemin meşhur ve ünlü sunucularından İkbal Gürpınar son günlerde peş peşe aldığı haberlerle adeta büyük bir sınav veriyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve hastanede yoğun bakımda tedavisi devam eden İkbal Gürpınar acı bir haberle sarsıldı. Ünlü sunucu geçtiğimiz aylarda babasını da koronavirüsten dolayı kaybetmişti. Aynı şekilde annesi de koronavirüse yakalanan sunucu hastanede yoğun bakım servisinde annesinin hayatını kaybettiğini öğrendi. Acı haberle sarsılan Gürpınar’ın ise tedavisinin iyi gittiği ve sunucunun kendisini daha iyi hissettiği öğrenildi. Babasından sonra annesini de aynı hastalıktan dolayı kaybeden ünlü sunucuya pek çok yakını ve sevenleri başsağlığı taziyelerini iletti.

Önce Babası Sonra Annesi!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yüzlerce cana mal olan salgın hastalık koronavirüs can almaya devam ediyor. Son günlerde iyice artışa geçen ve ünlü ünsüz ayırmadan tedbirsiz davranan herkese bulaşan ve hayatını büyük tehlikeye atan koronavirüs dolayısıyla ünlü sunucu İkbal Gürpınar geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. İkbal Gürpınar’ın tedavisine devam edilirken beklenmedik haber sunucunun annesi Neriman Dönmez’den geldi. İkbal Gürpınar’ın annesi Neriman Dönmez de aynı şekilde koronavirüse yakalanmış ve hastanede yoğun bakımda tedavisine devam ediliyordu. Ancak tüm müdahalelere rağmen Neriman Dönmez kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Böylece İkbal Gürpınar’ın babası Murtaza Dönmez’den sonra annesi de koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Babası da Koronavirüsten Öldü!

Son günlerde iyice artışa geçen koronavirüs sebebiyle her gün onlarca insan hayatını kaybederken salgın her geçen gün daha da artıyor. Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerden biri de ünlü sunucunun İkbal Gürpınar’ın babası Murtaza Dönmez oldu. Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve hayatını kaybeden Dönmez’in ardından bugün de eşi Neriman Dönmez hayatını kaybetti. Kırıkkale’de yaşayan aile şehrin ileri gelenlerindendi ve belediye başkanı Neriman Dönmez’in vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayınladı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı mesajında “Yoğun bakımda olan İkbal Gürpınar’a Allah’tan şifa, vefat eden annesi Neriman Dönmez hanımefendiye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi. Bizde ünlü sunucuya acil şifalar ve kaybından dolayı başsağlığı diliyoruz.

07-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar