Didem Soydan Hastanelik Oldu!

Didem Soydan Hastanelik Oldu!
Güzel model ve oyuncu Didem Soydan dün gece acil olarak hastanenin acil servisine gitti. Apandisiti şişen Didem Soydan geceyi hastanede geçirdi. İşte detaylar!

Ünlü model ve oyuncu Didem Soydan hastanelik oldu. Bu haber bir anda magazin ve sosyal medyada gündem olurken güzel modelin sevenleri bu haber karşısında oldukça endişelendi. Dün geceyi hastanede geçiren ve takipte tutulan güzel model ve oyuncunun sevgilisi Burak deniz’in de yalnız bırakmadığı Didem Soydan’ın apandisitinin şiştiği ve bu nedenle acil olarak hastaneye gittiği öğrenildi. Nişantaşı’nda bulunan özel bir hastanenin acil servisine başvuran Didem Soydan’ın tedavisine başlandığı ve durumunun iyi olduğu birlikte yaşadıkları oyuncu Burak deniz tarafından sevenlerine duyuruldu. Burak Deniz Didem Soydan’ı bütün gece hastanede bekledi. İşte haberin detayları!

Didem Soydan’a Nazar Değdi!

Son günlerde magazin ve sosyal medyada oldukça aktif olan ve paylaşımları ve haberleriyle herkes tarafından takip edilen model ve oyuncu Didem Soydan’a nazar değdi. Güzel yıldız dün akşam apar topar Nişantaşı’nda bulunan özel bir hastanenin acil servisine başvurdu. Yanında sevgilisi oyuncu Burak Deniz olduğu halde acile başvuran Didem Soydan’ın apandisitinin şiştiği öğrenildi. Tedbir amaçlı olarak geceyi hastanede geçiren Soydan’ın durumunu sevgilisi Burak Deniz açıkladı. Burak Deniz “Didem’in durumu şu an iyi, bu gece burada kalacağız” ifadelerini kullandı. Burak deniz sevgilisi Didem Soydan’la birlikte geceyi hastanede geçirdi. Geçtiğimiz günlerde bir takipçisiyle polemik yaşayan Didem Soydan takipçisini sosyal medyada ifşa etmişti. Soydan takipçisinin “aklı sıra duyar kasmış. Bu konular seni aşar Didemcim. Herkes bilgi sahibi olduğu konularda yorum yapsın. Mesela iyi bir kaşarlı tost yemek için hangi tost makinesini almak lazım?” ifadelerini kullanan takipçisini ifşa ederek “Esse marka makine kullanıyorum. Beş sene oldu ne mutfaktaki yeri değişti ne arızalandı” ifadelerini kullandı. Bu cevabıyla binlerce beğeni ve yorum alan güzel modele her kesimden destek yağdı.

Didem Soydan Kimdir?

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Didem Soydan ilk orta ve lise eğitiminin ardından üniversitede eğitim görmeye başladı bu sırada gelen bir teklifi değerlendirerek model olmaya karar verdi. Modellik kariyerinde hızla ilerleyen ve bu alanda oldukça başarılı olan güzel yıldız daha sonra oyunculuk kariyerine başladı. Didem Soydan’ın rol aldığı yapımlar şunlardır. Aşk yeniden, Mutlak Adalet, Güzel Çirkin, Aramızda Kalsın, Uçurum, Bir Hikayem Var. Bizde güzel model ve oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

06-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar