Ünlü sunucu öldü iddialarına cevap verdi

Ünlü sunucu öldü iddialarına cevap verdi
Türk izleyicisi bazı ünlülerin sosyal medyada sık sık ölmesine alışıktır. Münir Özkul ve Alpaslan Özmol gibi pek çoğu ölüm haberleriyle gündeme gelir. İşte o haberlerden biri daha

Corona'ya yakalanan ve evinde tedavisine devam edilen ünlü sunucu hakkında çıkarılan öldü iddiasına cevap verdi. Renkli sunumuyla gündeme gelen hava durumu sunuculuğuyla bir döneme damga vuran sunucu kim? Bodrum’da sakin bir hayat süren sunucu, hakkında çıkarılan öldü iddiaları karşısında nasıl tepki gösterdi? Şimdi detaylar

Ünlü sunucu öldü iddialarına cevap verdi

Güzelliği ve renkli sunumuyla bir zamanların fenomen hava durumu sunucusu Hülya Uğur, uzun süredir süren sessizliğini bozdu. Sosyal medyayı pek kullanmayan ünlü sunucu şimdilerde Bodrum'da yaşıyor. Bir süre çağımızın vebası koronavirüse yakalanan Hülya Uğur, hakkında çıkan 'öldü' iddiasına sosyal medyadan cevap verdi.

Çok şükür henüz yaşıyorum

Türk izleyicisi özellikle bazı ünlülerin sosyal medyada sık sık ölmesine alışıktır. Münir Özkul ve Alpaslan Özmol olmak üzere pek çok ünlü sosyal medya sık sık ölüm haberleriyle gündeme gelir. İşte onlardan biri de sunuculuğuyla hafızalara kazınan Hülya Uğur oldu.

Sizin havanız iyi olsun

Türkiye onu bu güzel repliğiyle tanımıştı. Türkiye'nin ilk özel televizyonu olan Star TV ekranlarında hava durumu sunuyordu. Program bitiminde söylediği “Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun” cümlesi replik haline gelen Hülya Uğur, o zamanların en havalı hava durumu spikeriydi. Sunduğu hava durumunu eğlenceli hale getiren ve yorumlarıyla sık sık gündem olan Hülya Uğur, ekranlara ara verdikten sonra Bodrum’a yerleşti. Bazen torunu Kaan'ı görmek için İstanbul'a gelse de sakin bir hayatı tercih ediyor. Koronaya yakalanan ve iyileşen Hülya Uğur, hakkında çıkan öldü iddiaları karşısında sessizliğini bozdu. Kişisel sosyal medya hesabından "Öldüğüm hakkında çıkan haberler asılsızdır. Henüz yaşıyorum" açıklamasını yaptı.

Bugün olsa hiç tutturamam

Hava durumunu anlatırken samimiyetiyle gönüllere hitap eden Hülya Uğur’a günümüzdeki hava durumu soruldu. Ünlü sunucu kendisine sorulan “ Bugün ekranda olsaydınız hava durumunu acaba nasıl sunardınız?” sorusuna tüm samimiyetiyle şu cevabı verdi: “Ben de hava durumlarını hiç tutturamazdım. Bir yerden sonra hem şemsiyenizi hem de bikininizi yanınıza alın derdim.”

"Yeni dönemin havaları tam da benim havalarım" diyerek küresel iklim değişikliklerine gönderme yapan Hülya Uğur yine o meşhur repliğini kullandı: “Demek ki geleceği 30 yıl önceden görmüşüm. Ama havalar nasıl olursa olsun herkesin havası iyi olsun yeter...”

31-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar