Berdan Mardini ve Fatoş Mardini Boşandı

Berdan Mardini ve Fatoş Mardini Boşandı
Ünlü türkücü Berdan Mardini ile 11 yıllık eşi Fatoş Mardini anlaşmalı olarak boşandı. Boşanma magazin ve sosyal medyada geniş yer buldu.

Magazin dünyasında yer alan bir haber okuyanları adeta aşkınlığa uğrattı. Ünlü şarkıcı Berdan Mardini’nin boşandığı haberleri bir anda magazin ve sosyal medyada yer alırken bu yarılığa hemen herkes çok şaşırdı. Yaklaşık 11 yıldır evli olan çift arasında herhangi bir sorun oldu yolunda bilgi bulunmazken boşanma sebebinin ne olduğu merak edilmeye başlandı. Dün tek celsede gerçekleşen anlaşmalı boşanma sonrası ünlü türkücü Berdan Mardini’nin avukatı bir açıklama yaparak kafalardaki boşanma konusundaki sorulara cevap verdi. Mardini’nin avukatı yaptığı açıklamada “evlilik birlinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma alarak anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır” ifadelerini kullanırken ünlü türkücü Berdan Mardini ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Berdan Mardini Boşandı

Ünlü türkücü Berdan Mardini 2010 yılında evlendiği Fatoş Mardini ile boşandı. Boşanma magazin dünyasında şaşkınlıkla karşılanırken daha önce çift arasında herhangi bir tartışma ya da kavga olmadı vurgulandı. Aniden ortaya çıkan bu durum herkesi şaşırtırken konuyla ilgili Berdan Mardini’nin avukatı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “ülkemizin değerli sanatçılarından müvekkilimiz Berdan Mardini’nin boşanma süreci ile ilgili bir kısım ulusal basın ve haber ajanslarında yapılan haberlere ilişkin kamuoyuna açıklama yapma zarureti hasıl olmuştur. Taraflar arasında evliliklerinin başlangıcında bulunan duygu ve düşünce birliği zamanla yerini fikri çatışmaya bırakmış olup şiddetli geçimsizlik halinin doğması sebebiyle ortak yaşam her iki taraf açısından da çekilemez hale gelmiştir. Evlilik birlinin temelinden sarsılması sebebiyle taraflar ayrılma alarak almışlardır. Taraflar boşanmanın mali ve sair sonuçları ile velayetin babada kalması hususunda mutabık kalarak anlaşmalı boşanma yoluyla 29 Mart 2021 tarihinde evliliklerini sonlandırmışlardır” ifadeleri kullanıldı.

Berdan Mardini Kimdir?

5 Kasım 1978 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Berdan Mardini çocukluktan itibaren müziğe ilgi duyarak büyümüştür. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından çalışma hayatına atılan Berdan Mardini aynı zamanda balama kursu almıştır. Daha sonra gece kulüpleri ve türkü bar tarzı yerlerde sahneye çıkmaya başlayan Berdan Mardini ilk albümünü 2002 yılında piyasa sürmüştür. Daha sonra tanınmaya başlayan şarkıcı peş peşe albümler yapmıştır. 2010 yılında Fatoş Mardini ile evlenmiştir.

31-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar