Enes Batur’a şok uyarı

Enes Batur’a şok uyarı
Takipçi sayısı kadar aldığı cezalarla da gündem olan Enes Batur yeni bir ceza daha aldı. hayranları ünlü YouTuberin aldığı cezayı merak ediyor. Cezası ne zaman kalkacak?

15 milyon takipçisiyle ülkemizin en önde gelen YouTuberi Enes Batur'a gelen şok uyarı gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyayı karıştıran haberi hayranlarıyla paylaşan Enes Batur’a büyük şok yaşatan olay onun meşhur olmasını sağlayan YouTube tarafından verildi. Daha önce de benzer bir olayla haber olan ünlü YouTuberi şok eden olay nedir? Enes Batur nasıl tepki verdi? Şimdi detaylar

Enes Batur’a şok uyarı

Yüklediği videolar milyonlar tarafından izlenen, yüklenen ve yorumlanan Enes Batur, kendisini meşhur eden YouTube tarafından cezalandırıldı. 15 milyon takipçisi sayısıyla ülkemizin en ünlü YouTuberi’nin YouTube'a video yüklemesi yasaklandı. Her zamanki gibi platforma video yüklemek isteyen Enes Batur, aldığı uyarı karşısında neye uğradığını şaşırdı. Aldığı uyarıyı kendisinden yeni bir video bekleyen hayranlarıyla Enes Batur, yükleyeceği videonun 15 milyon aboneye özel bir içerik olduğunu vurguladı. Daha önce de benzer bir ceza alan Enes Batur aldığı uyarıyı şöyle paylaştı:” Offf sinir krizi geçireceğim gerçekten. 5 yıl önce yayınladığım bir video yüzünden ihtar aldım. YouTube’a video yüklemem yasaklandı. Sıkıntıyı çözmeye çalışacağım, dualarınızı eksik etmeyin.”

Cezası ne zaman kalkar?

Hayranlarını ve kendisini şok eden haksız yere ceza, daha önce de verilmişti. Geçen sefer de  geçmiş tarihli bir paylaşımı üzerinden video yükleyememe cezası alan Enes Batur’un ceası daha sonra kaldırılmıştı. Bugün verilen cezanın ise YouTube tarafından verilen cezanın ne zaman kaldırılacağı ise bilinmiyor.

Enes Batur Kimdir?

1998 Antalya doğumlu genç YouTuber halen memleketinde yaşıyor. Açtığı Youtube kanalı 15 milyon takipçi tarafından izlenen Enes batur, ilk önce komik videolarla sosyal medyada fenomen oldu. Sonraları bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları yayınlayarak kırılması güç bir takipçi sayısına ulaştı. İlk filmi “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” ile oyunculuk kariyerine başlayan genç YouTuber, 2. Filmi “Enes Batur Gerçek Kahraman” ile şöhretini perçinledi. Hızını alamayan genç YouTuber, “Enes Batur – Dolunay” adlı parçayla müzik piyasasında ses getirdi. 500.000'den fazla kişi tarafından izlenerek önemli bir rekora imza atan Enes Batur aynı zamanda aldığı ödüllerle de dikkat çekmektedir.

Enes Batur filmleri:

2019 – Enes Batur Gerçek Kahraman

2018 – Enes Batur Hayal mi Gerçek mi

Aldığı Ödüller:

2018 – Altın Palmiye Ödülü – “Yılın Sosyal Medya Fenomeni”

2017 – Altın Kelebek Ödülü – “En İyi YouTuber /Instagrammer”

31-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler