Oyuncu Onur Saylak Baba Oldu!

Oyuncu Onur Saylak Baba Oldu!
Son olarak Babil dizisinde rol alan başarılı oyuncu Onur Saylak üçüncü kez baba oldu. Onur Saylak yeniden baba olmanın heyecanını yaşıyor.

Ünlü oyuncu Onur Saylak ilk olarak 2012 yılında Paris’te evlendiği oyuncu Tuba Büyüküstün’le 6 yıl sonra boşanmış ve ardından menajer Gözde Yılmaz’la birlikte olmaya başlamıştı. İkilinin birlikteliğinin üzerinden 3 yıl geçmesinin ardından çift evlenmeye karar vermiş ve geçtiğimiz aylarda Onur Saylak ve menajer Gözde Yılmaz nikah masasına oturmuşlardır. Bugün gelen haberlere göre oyuncu Onur Saylak ile Gözde Yılmaz Saylak çiftinin sağlıklı bir erkek bebekleri dünyaya geldi. İlk evliliği olan Tuba Büyüküstünden ikiz çocukları olan ve şimdi üçüncü kez baba olan Onur Saylak’ın oldukça mutlu olduğu gelen haberler arasında. Tuba Büyüksütün’den olan Maya ve Toprak adlı ikiz kızarının ardından bu sefer erkek çocuk babası olan Onur Saylak ve Gözde Yılmaz Saylak bebeklerine Deniz Ali ismini verdiler. Hastaneden alınan bilgilere göre anne ve bebeğin durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi. İşte haberin detayları!

Onur Saylak 3. Kez Baba Oldu!

Son olarak Star Tv’de yayınlanan Babil Dizisinin ikinci sezonunda Egemen karakteriyle rol alan başarılı oyuncu Onur Saylak ve 3 yıl birlikte olduğu ve geçtiğimiz günlerde evlendiği menajer Gözde Yılmaz çiftinin bir bebekleri dünyaya geldi. Ünlü ve başarılı oyuncu dünyaya gelen bu bebeğiyle üçüncü kez babalık heyecanını yaşadı. Tuba Büyüküstün’den olan ikiz kızlarının ardından bir erkek çocuğu olan Onur Saylak’ın dünyaya gelen bebeğe Deniz Ali ismini verdiği öğrenildi. Dünyaya gelen Deniz Ali bebek ve anne Gözde Yılmaz Saylak’ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Özel Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde 12 Aralık Cumartesi günü dünyaya gelen Deniz Ali Bebeğe bizde dünyaya hoş geldin diyor ve anne babasını tebrik ediyoruz.

İkiz Kızları Var!

Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak’ın dünyaya gelen Deniz Ali Bebek’le birlikte üç çocuğu oldu. Daha önce oyuncu Tuba Büyüküstün’le evli olan ve bu evlilikten ikiz kıları bulunan Onur Saylak ikinci evliliğinden de bir çocuğu oldu. Daha önce iki kızı Saylak’ın şimdi de bir erkek çocuğu oldu. Böylece Maya ve Toprak’a bir erkek kardeş gelmiş oldu. Konuyla ilgili çiftten henüz bir açıklama yapılmadı.

14-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar