Ünlü sunucunun mutlu günü!

Ünlü sunucunun mutlu günü!
Televizyon ekranlarının sevilen sunucusu evlilik yolunda ilk adımı attı. Eski basketbolcuyla evlenen sunucu nişanlandı. Nişan töreninde ünlü çiftin mutluluğu gözlerinden okundu.

Başarılı sunucu Cansu Canan Özgen eski basketbolcu Erden Eryüz'le nişanlandı. TV 8 kanalının sevilen programı '8'de Bugün' programının sunucusu olan Özgen evlilik için ilk adımı attı.  Sosyal medya hesabından bu mutlu gününü takpçileriyle paylaşan güzel sunucu Cansu Canan Özgen ve yakışıklı nişanlısı Erden Eryüz'ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Aile arasında yapılan mütevazi nişan töreniyle ilgili birçok fotoğraf paylaşan Özgen, paylaşımına mutluluğunu anlatan şu notu ekledi; "O kadar özel, o kadar güçlü ki seninle hikayemiz... Sana olan duygularım o kadar derin ki... Gözlerin gözlerimden, ellerin ellerimden hiç ayrılmasın. Dostum, en yakın arkadaşım, yol arkadaşım, birlikte en çok güldüğüm adam... Başıma gelen en güzel şey sensin, hadi birlikte yaşlanalım biliyorum yine çook eğleneceğiz Seni çok Seviyorum. 09.02.2020"

Hidayet Türkoglu kız istedi!

Eski Beşiktaş'lı ve şuanda Gaziantepspor Basketbol takımının yardımcı antrenörlüğünü yürüten Erden Eryüz'le başarılı sunucu Cansu Canan Özgen'in nişan töreninde yakın dostları da bulunuyordu. Medyatava'nın haberine göre kız isteme merasimi de yapılan törende Eryüz'ün yakın arkadaşı Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoglu, Allah'ın emri peygamberin kavli ile Cansu Canan'ı Erden Eryüz'e istedi. Özgen'in baba evinde gerçekleşen mütevazi nişan töreni hem eğlenceli hem de duygusal anlara şahitlik etti. Çiftin düğün tarihi için Haziran ayını düşündükleri öğrenildi. Cansu Canan Özgen ve Erden Eryüz'e biz de canlitv.com olarak mutluluklar diliyoruz...

Cansu Canan Özgen kimdir?

Ekranların sevilen ve başarılı yüzlerinden biri olan Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 İstanbul doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Özgen, televizyon dünyasına adım attı. İlk yıllarda Habertürk televizyonunda gece bültenini sunan Özgen, daha sonra farklı kanallarda sunuculuk yaptı. Ekrandaki rahatlığı ve sempatik tavırlarıyla seyircinin dikkatini çekmeyi başaran Cansu Canan Özgen sunuculuk alanında kendini yetiştirme yolunu seçti. A Haber'de de haber programı sunan Cansu Canan Özgen son olarak Tv8'de yayınlanan programlarda sunuculuk yaptı.

10-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar