Ünlü Yönetmen Koronavirüsten Hayatını Kaybetti!

Ünlü Yönetmen Koronavirüsten Hayatını Kaybetti!
Koronavirüs zengin fakir, ünlü ünsüz dinlemiyor… Ünlü görüntü yönetmeni ve pek çok sinema filminde oyuncu olarak yer alan Ahmet Servidal koronavirüse yenildi. İşte detaylar!

Dünyayı saran salgın hastalık koronavirüs ünlü ünsüz, zengin yoksul, kadın erkek dinlemiyor… Hastalığa yakalanan ve ne yazık ki bünyesi güçlü olmayanları ölüme kadar götürebiliyor. Ülkemizde de her geçen gün ölüm vakaları artıyor. Tedbirler artırılıyor, önlemler alınıyor. Bireysel ve devlet olarak her türlü tedbir alınıyor ancak ne yazık ki salgın devam ediyor. Sık sık ünlülerin de koronavirüse yakalandığı haberleri artmaya başladı hatta bu hastalığı atlatamayan ve hayatını kaybedenlerde oluyor ünlüler arasında. Bunlardan biri de yılların tecrübesi ve birçok film ve dizide görüntü yönetmenliği yapmış olan bir isim oldu. Ünlü görüntü yönetmeni ve aynı zamanda zaman zaman sinema filmlerinde rol alan isim Ahmet Servidal koronavirüse yenildi ve hayatını kaybetti. İşte haberin detayları!

Ünlü Görüntü Yönetmeni Koronavirüse Yenildi!

Ülkemizde de etkisini gösteren koronavirüs sebebiyle tedavi gören görüntü Ahmet Servidal ne yazık ki bu mücadeleyi kaybetti ve hayatını kaybetti. Ahmet Servidal’ın hayatını kaybettiğini oyuncu sendikası sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla duyurdu. Mesajda “Bir süredir Covid 19 tedavisi gören görüntü yönetmeni Ahmet Servidal’ı kaybettik. Çok üzgünüz. Hak mücadelesindeki emeklerini unutmayacağız. Başta ailesi olmak üzere, tüm sinema emekçilerinin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi. Bilindiği gibi usta yönetmen sektörde çalışanların sendikalaşması için gayret ediyor ve emek sömürücülüğüne karşı mücadele ediyordu.

Ahmet Servidal Kimdir?

Usta görüntü yönetmeni Ahmet Servidal özellikle Yeşilçam filmlerinde asistanlıktan görüntü yönetmenliği ve oyunculuğa kadar pek çok alanda çalışmıştır. Servidal’ın görüntü yönetmenliği yaptığı dizi ve sinema filmlerinden bazıları şunlardır: Sevgi Bağlayınca, Dizine dursun, Yalnız Efe, Diyet, Sessiz Gece, Naciye’yi Kim Sevmez, Yuvam Yıkılmasın, İyi Aile Robotu, Kimyacı, Can Dostum, Hesabım Bitmedi, Sırtımdan Vuruldum, Anlaşma Noktası, Kara Kentin Çocukları, İskilipli Atıf Hoca, Kelebekler Sonsuza Uçar, Tatar Ramazan… Uçurtmayı Vurmasınlar, Zengin Mutfağı, Arkadaşım Şeytan, Muhsin bey, Güzel Alsın canımı, Alnımdaki Bıçak yarası, On Kadın, Sıcak yatak… Ahmet Servidal ayrıca filmlerde rol de almıştır. Bunlardan bazıları, Şekerpare, Köyün Güzeli, Arzu, Doyumsuz, Postacı, Bedel…  

Biz de canlitv.com ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyoruz.

15-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar