Ünlüler Dünyasından Bir Boşanma Haberi Daha Geldi! Ünlü Oyuncu Hamdi Alkan Eşinden Boşandı

Ünlüler Dünyasından Bir Boşanma Haberi Daha Geldi! Ünlü Oyuncu Hamdi Alkan Eşinden Boşandı
Ünlüler dünyasından bir boşanma haberi daha geldi. Ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile şarkıcı ve oyuncu eşi Selen Görgüzel tek celsede boşandılar.

Son günlerde ünlüler dünyasında sıkça yaşanmaya başlanan boşanmalara bir yenisi daha eklendi. Evliliklerini sonlandıran ünlüler arasına 9 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak boşanan ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile eşi oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel de dahil oldu. Aralarında anlaşmazlıklar olan çiftten Selen Görgüzel geçtiğimiz haftalarda evi terke etmiş ve Etiler’de bir eve taşınmıştı. Haklarında uzun sütredir ayrılacaklar haberleri yayınlanan ünlü çift en sonunda boşanma istemiyle mahkemeye başvurmuş ve anlaşmalı olarak boşanmak istemişlerdi. Boşanma istemiyle açılan mahkemeden karar çıktı ve 9 yıllık çift tek celsede ayrıldı. Boşanma sonrası bir açıklama yapan selen Görgüzel “karı - koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız” ifadelerini kullandı.

Ünlü Çift Tek Celsede Boşandı

Ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile 9 yıldır evli olduğu Oyuncu Selen Görgüzel mahkeme kararıyla anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. 9 yıllık evliliklerini sonlandıran çift mahkeme sonrası bir açıklama yaptı. Selen Görgüzel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kararlarıyla ilgili olarak “9 yıl beraber ağlayıp beraber güldük. Aynı havayı soluduk. Çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı – koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkürler Hamdi Alkan. Başarı ve mutluluk daima seninle olsun” ifadelerini kullandı. Aynı şekilde ünlü oyuncu Hamdi Alkan da eski eşi Selen Görgüzel’in bu paylaşımını kendi sayfasından yayınladı.

Birbirinden Bir Şey talep Etmediler

9 yıllık evliliklerini sonlandıran çift Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan mahkemeye anlaşmalı boşanma olarak başvurdular ve bu sebeple boşanma tek celse de sona erdi. Daha önce Zekeriyaköy’deki evlerinde birlikte yaşayan çift aralarında sorunlar çıkınca ayrılmışlar ve selen Görgüzel Etiler’e taşınmıştı. Çift mahkeme öncesinde ve sırasında birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadılar. Böylece 9 yıllık evliliklerini sonlandıran çift son zamanlarda boşanan ünlüler arasındaki yerlerini de almış oldular.

18-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar