Unutamadığımız en sevilen Türk dizileri

Unutamadığımız en sevilen Türk dizileri
Yıllar geçse de akılımıza gelince bir ah çektiğimiz, unutamadığımız Türk dizilerini biraz hatırlayalım. Çocukluğumuzdan beri unutamadığımız en sevilen Türk dizilerini siz değerli okuyucularımız için derledik..

Son yıllarda ekranlarımıza bir çok dizi geldi. Fakat bazıları reyting kurbanı oldu. Kimi 1 hafta, kimi 1 ay sürdü. İzleyici ise yaşanan bu git gellerden artık gınağa geldi. Yaşanan bu dizi karmaşası insanları eski dizilerin yayınlandığı dönemlere götürdü. Üstünden yıllar geçse de aklımıza gelince yüreğimizi burkan bir çok dizi var. Eski dizilere karşı yaşanan özlemlerin sesini duyar gibiyiz. Bizde sizler için unutamadığımız en sevilen Türk dizilerinin listesini yaptık. Haydi gelin birlikte bir ah çekelim..

1- AŞK-I MEMNU
Kanal D ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi Aşk-ı Memnu sadece yayınlandığı dönem değil daha sonrasında da büyük izlenme rekorları kırdı. Behlül ve Bihter'in yasak aşkını konu alan dizinin hayranları yeni bölümün başlayacağı günü iple çekiyorlardı.

2-EZEL
ATV'nin en akıllara kazınan dizisi olan Ezel'de unutulmayan diziler arasında yerini alıyor. Ömer ve Eyşan'ın sürekli yaşam hikayesi izleyici adeta büyülemişti.

3-YAPRAK DÖKÜMÜ
Sanırım izleyiciyi en derinden etkileyen Türk dizilerinin başında gelen Yaprak Dökümü, yeniden yayınlansa yine izlenme rekorları kırar diye düşünüyoruz. Bir ailenin yaprak yaprak dökülmesini konu alan dizi efsaneler arasında.

4- SUSKUNLAR
Sleepers filminden uyarlanan dizi Suskunlar ise 4 arkadaşın çocukluk hatalarından çektikleri acı konu alıyordu. Başrollerinde ise Aslı Enver ve Murat Yıldırım yer alıyordu. 

5-LEYLA İLE MECNUN
İşte en efsane dizilerden biri de Leyla ile Mecnun'dur. Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür, Melis Birkan, Müge Boz ve Ali Atay gibi birbirinden önemli isimlerin yer aldığı dizi evimizin neşesi haline gelmişti. 

6-ADINI FERİHA KOYDUM

7-ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ

8-MUHTEŞEM YÜZYIL

9-ADANALI

10-LALE DEVRİ

19-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar