Uraz Kaygılaroğlu Yeni Sezonda Hangi Dizide Rol Alacak?

Uraz Kaygılaroğlu Yeni Sezonda Hangi Dizide Rol Alacak?
Geçtiğimiz sezon Show Tv’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde ve Netfilx’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni dizisi belli oldu.

Son olarak geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş adlı dizide rol alan ve ne yazık ki bu dizinin iyi bir reyting alamaması sonrası bir sezonun sonunda final yapmasıyla boşa çıkan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu kendisine teklif edilen projeler arasından en iyisi olarak düşündüğüne karar verdi ve yeni sezon için hangi dizide rol alacağını belirledi. Son dönemlerde hem ulusal ve hem de dijital yayın kuruluşlarında oldukça popüler olan ve yer aldığı sinema filmleriyle de iyi bir çıkış yapan başarılı oyuncu Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Çöp Adam dizisinde rol almak için yapımcı firma OGM Pictures ile anlaşmaya vardı. Henüz cast çalışmaları ve proje çalışmaları devam eden dizinin hikaye ve senaryo yazınına ise devam edildiği öğrenildi.

Uraz Kaygılaroğlu Çöp Adam’la Star Tv’de

Türk dizi ve film sektörünün son zamanlardaki başarılı ve yakışıklı oyuncularından biri olan Uraz Kaygılaroğlu son dönemlerde her zaman iş bulan ve başarısıyla konuşulan isimlerden biri. Son olarak Üç Kuruş Dizisinde rol alan oyuncu aynı zamanda Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde de yer almıştı. Oyunculuğu ile göz dolduran ve yapımcıların sık sık kapısını çaldığı Uraz Kaygılaroğlu bir süredir OGM Pictures ile görüşme halindeydi. Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu görüşmeler sonunda meyvesini vermeye başladı ve başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu OGM Pictures’in Star Tv için hazırlıklarını sürdürdüğü Çöp Adam dizisinde erkek başrol oyuncusu oldu. Henüz hazırlıkları süren dizinin çok kısa sürede castının tamamlanması ve sete çıkması bekleniyor. Dizinin yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacağı belirtiliyor.

OGM & Star Tv İş Birliği Büyüyor

Geçtiğimiz yıl Star Tv ile OGM Pictures arasında varılan bir anlaşmayla OGM Pictures’in sadece Star Tv için proje üretmesi kararlaştırılmıştı. Bunun için çalışmalarını sürdüren OGM Pictures Star Tv için proje geliştirmeye devam ediyor. Çöp Adam dizisi bu yapımlardan biri olacak. Dizi, saplantılı bir adamın etkileyici aşk hikayesine odaklanacak. Dizinin castının kısa sürede tamamlanması beklenirken Uraz Kaygılaroğlu’na eşlik edecek kadın başrol oyuncunun kim olacağı ise merak edilmeye başlandı.

28-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar