Alina Boz’un Yeni Dizisi Belli Oldu! ‘Zengin Kız’ Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Alina Boz’un Yeni Dizisi Belli Oldu! ‘Zengin Kız’ Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Güzel oyuncu Alina Boz’un yeni dizisi belli oldu. Alina Boz’un rol alacağı ‘Zengin Kız’ dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte dizinin detayları…

1998 Moskova Oblastı doğumlu, annesi Rus, babası Bulgaristan göçmeni güzel oyuncu Alina Boz’un yeni projesi belli oldu. 7 yaşında İstanbul’a ailesinin işleri sebebi ile gelen Boz, Türkçe’yi burada öğrendi ve ilk okula burada başladı. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünü bitiren Boz, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Oyunculuk eğitimlerine ise 7 yaşında ilk okula gittiği yıllarda başladı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde 7 yıl oyunculuk yapmasının ardından, 2013 yılında televizyonda ilk dizisi ‘Cesur Hemşire’ ile oyunculuk kariyerine başlamış oldu. ‘Kaçma Birader’, ‘Bölük’, ‘Babamın Öldüğü Gün’ ve bu yıl vizyona giren ‘Bandırma Füze Kulübü’ filmlerinde rol aldı. ‘Paramparça’ dizisinde ‘Hazal Gürpınar’ rolünü canlandırdı. ‘Dada Dandinista’, ‘Sevda’nın Bahçesi’, Kanal D’nin 2 sezon yayınlanan Halit Ergenç ve Bergüzel Korel’in başrollerini paylaştığı ‘Vatanım’ Sensin dizisinde rol aldı. Dizide ‘Prenses Anastasia’ karakterine hayat verdi. Netflix’te yayınlanan ‘Aşk 101’ dizisinde ‘Eda Karacaoğlu’, ardından ‘Elimi Bırakma’ dizisinde ‘Azra Güneş’, 2021 yılında ise ‘Maraşlı’ dizisinde ‘Mahur Türel’ karakteri ile ekranlara geldi. 1,5 yıl aradan sonra Tv ekranlarında yayınlanacak yeni projesi belli olan güzel oyuncu ‘Zengin Kız’ dizisi ile geri dönüyor. Aynı zamanda önümüzdeki sezonda yayınlanacak Disney Plus için çekilen ‘Yılbaşı’ adlı dizide de rol aldı. Alina Boz’u ekranlarda görmek isteyen hayranlarının mutlu olacağı bu haberin ardından diziyle alakalı detaylar merak ediliyor. Zengin Kız dizisi hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Zengin Kız dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte diziyle ilgili ayıntılar…

 

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin Başrolünde Yer Alacağı ‘Zengin Kız’ Dizisinin Konusu Ne?

Yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Alina Boz ‘Zengin Kız’ adlı yeni sezonda Fox TV’de yayınlanacak dizi ile anlaştı. Zengin Kız dizisinin başrolünü  Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in paylaştığı dizide Alina Boz ‘Zeynep’ adlı bir bebek bakıcısına hayat verecek.

Tarık Emir Tekin ise, Sadakatsiz’de sarı kafa lakaplı ‘Selçuk’ karakterine hayat vermişti. Yeni dizisi ‘Zengin Kız’ dizisi oldu.

Zengin Kız dizisinin konusu, at yarışı tutkunu olan faydasız bir babası olan Zeynep sürekli ezildiği fakir bir hayat yerine zengin bir hayata özenir, doğum gününde eline yüklü bir para geçer ve bu parayla büyük bir sınava hazırlanır. Ülkemizin altı sürekli çizilen zengin, fakir ayrımı ile sınıf atlama çabasını etkileyici bir dille ele alan dizi, konusu ile nefes nefese olaylara sahne olacak.

 

Son olarak ‘Maraşlı’ dizisi ile ekranlara gelen ardından hangi diziyle ekrana döneceği merak edilen genç kuşağın öne çıkan ismi Alina Boz Disney Plus’un eylül ayında yapacağı ikinci lansmanda genç yetenek yüzü olarak adını duyuracak. Disney Plus ile anlaşan yıldızların sadece Disney Plus için çekilecek olan yapımlarda oynamalarına dair anlaşma Boz için esnetilmiş gözüküyor. Alina Boz’un yaptığı anlaşmaya göre Disney Plus dışında bir de FOX’un dizilerinde oynayabiliyor. Medyapım imzalı ‘Zengin Kız’ dizisiyle el sıkışan Alina Boz, yeni sezonda Fox TV’de yayınlanacak dizisi ile ekranlara gelecek.

Zengin Kız Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Yapımını Medyapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in oturduğu, senaryosunu bir fikrinden yola çıkılarak Deniz Akçay tarafından yazıldı. Deniz Akçay dizinin ilk 3 bölümünü yazacak, aynı zamanda süpervizörlüğünü ve proje tasarımında görev alacak.

Zengin Kız dizisinin oyuncu kadrosunda 24 yaşındaki güzel oyuncu Alina Boz ve onun partneri olarak Tarık Emir Tekin rol alıyor. Başrolün dışında dizide, rol aldığı projelere büyük değer katan ödüllü oyucularımızdan Nazal Kesal da yer alıyor. 



28-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar