Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni projesi belli oldu! O dizide başrol oynayacak

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni projesi belli oldu! O dizide başrol oynayacak
Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu yeni bir proje ile seyirci karşısına çıkacak. Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni projesi belli oldu! Kaygılaroğlu hangi dizide başrol oynayacak?

Ekranların aranan isimlerinden biri olan Uraz Kaygılaroğlu yeni ve çok iddialı bir projede yer alacak. Uraz Kaygılaroğlu geçen sezon Sefirin Kızı kadrosunda yer almıştı. Ünlü oyuncu bu kez Show Tv'nin yeni sezon için hazırladığı iddialı dizide başrol oynayacak. Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni projesi belli oldu! Uraz Kaygılaroğlu'nun Show Tv'de Çukur dizisi yerine hazırlanan Üç Kuruş kadrosunda olduğu öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Üç Kuruş için anlaşma sağlandı.

Uraz Kaygılaroğlu o projede başrolde  

Ay Yapım fenomenleşen dizisi Çukur yerine yeni sezon için oldukça iddialı bir proje hazırlıyor. Üç Kuruş adı verilen yeni dizi 3 erkek karakterin hayatlarını anlatacak. Çukur dizisi finalinde de duvar yazısı olarak projenin tüyoları verilmişti. Ay Yapım'ın reyting rekorları kıran dizisi Çukur yerine başlayacak Üç Kuruş'un oyuncu kadrosu da oldukça merak ediliyor. Çeşitli isimlerin adı geçen Üç Kuruş'un oyuncu seçimleri ve görüşmeleri devam ediyor. Üç Kuruş dizisinde başrollerden birinin de Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde rol alan Taner Ölmez olduğu iddia edilmişti. 3 güçlü ismi bir araya getirecek Üç Kuruş için anlaşma sağlanan ilk isim Uraz Kaygılaroğlu oldu. Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolleri paylaşacak 3 isimden biri olduğu belirtildi.

Üç Kuruş kadrosunda kimler olacak?

Show Tv'nin yeni sezon için iddialı dizisi Üç Kuruş için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Başarılı işlere imza atan Ay Yapım yine çok konuşulacak bir projeyle geliyor. Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün olacağı Üç Kuruş dizisinin oyuncuları kimler olacak? Taner Ölmez ve Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş için adı geçen iki önemli oyuncu. Üç Kuruş projesi için Çukur'un başrol oyuncusu Aras Bulut İğnemli ismi de dizi kulislerinde konuşuluyor. Merakla beklenen yeni proje Üç Kuruş'ta yer alacak isimler henüz netleşmese de adı geçen oyuncuların bir araya gelmesi beklentiler arasında…

12-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar