Nesrin Cevadzade'den Yıldız Tilbe'ye Kedi Desteği

Nesrin Cevadzade'den Yıldız Tilbe'ye Kedi Desteği
Kedisinin tüylerine kına yakan ve istediği renge dönüştürmeye çalışan Yıldız Tilbe’ye Üç Kuruş’un başarılı oyuncusu Nesrin Cevadzade’den destek geldi.

Geçtiğimiz aylarda sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük tepki çeken ve hemen her kesimden sert eleştiriler alan ve hatta savcılığa hakkında suç duyurusunda bulunulan Yıldız Tilbe bugünlerde yine gündemde. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz hafta evinde beslediği kedisinin kafasındaki tüylere kına yakmış ve kedisinin tüylerini kendi saçlarına benzetmeye çalışmıştı. Bu durum hayvan severler tarafından eleştirilirken ünlü şarkıcıya yine kendisi gibi kedileri olan ünlü ve başarılı oyuncu Nesrin Cevadzade’den destek geldi. Geçtiğimiz gün İstanbul Beşiktaş’ta magazin muhabirleriyle ayak üstü sohbet eden ünlü oyuncu birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Ne Yaparsa Doğru Yapar

Ünlü oyuncu Nesrin Cevadzade geçtiğimiz gün Bebek’te magazin muhabirleriyle ayak üstü sohbet etti. Muhabirlerin sorularını cevaplayan ünlü oyuncu kedisinin tüylerine kına yakan Yıldız Tilbe’nin bu yaptığı hakkında ne düşündüğü soruldu. Ünlü oyuncu “Yıldız Hanım ne yaparsa doğru yapar. Ona bayılıyorum. Öyle bir şey yaptıysa güzel. Benim kedilerim çok uslu yaparsam da bir sıkıntı çıkmaz” cevabını verdi. Ünlü oyuncu ayrıca bu sezon çok fazla sahnede yer almadığını ve Üç Kuruş dizisinde seyircinin beklediği kadar etkili olmadığı yönündeki eleştirilere de “yapımcının, projenin, yönetmenlerinizin, sevgili ekibimin hiç kimsenin bir suçu yok bu işte. Tamamen benim kedilerimin hasta bakıcısına dönüşmüş olmamla alakalı bir şeydi. Kedilerim ihtiyar, 3 kedim var 16 yaşında. Bir sürü hastalıkları var, onlara bakmaktan pek çalışamadım. Yapacak bir şey yok, böyle bir sezon oldu. Gelecek sene daha çok bakıcıları olur, daha çok çalışırım” ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe Ne Yapmıştı?

Son zamanların en çok eleştirilen isimlerinden olan Yıldız Tilbe’nin evinde kedisi olduğu biliniyor. Ünlü isim geçtiğimiz hafta evinde beslediği kedisinin tüylerine kına yakarak renklerini değiştirmeye çalışmış ve bu hareketi de hayvan severler tarafından sert bir şekilde eleştirilmişti. Tilbe sosyal medya hesabından kedisinin kınalı fotoğrafını paylaşarak “şimdi bunun saçı tam benim istediğim renk olacak” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü ismin bu paylaşımı sert şekilde eleştirilmişti. Daha önceden de sokak hayvanlarıyla ilgili sözleri nedeniyle Yıldız Tilbe uzun süre sert bir şekilde eleştirilmişti.

30-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar