Usta oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil oldu!

Usta oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil oldu!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna Uğur Yücel dahil oluyor. Usta oyuncunun dizideki rolü ne?

6 sezon boyunca atv ekranlarını kasıp kavuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu beklenirken oldukça heyecan verici bir gelişme yaşandı. Uğur Yücel, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezonunda diziye dahil olacak. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in başrolde yer aldığı diziye usta oyuncunun gelişi diziye yeni sezonda yeni bir soluk getirecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her sezonda hikayede önemli değişiklikler yapıyor. 2015 yılında ilk sezonu ekrana gelen dizi bu sayede 7. sezona kadar ulaştı. Yeni sezonda da hikayede bir dizi değişikliğe gidilecek. Diziye dahil edilecek karakterlerin bu değişimde önemli yerleri olacak. Herkes gibi dizide rol alan isimler de yeni sezon için büyük bir heyecan taşıyor. Oktay Kaynarca yeni sezon için heyecanlı olduğunu dile getirmiş ve çekimlerin başlaması için gün saydığını da eklemişti. Yeni sezon çekimlerinin başlamasına günler kala gelen haber dizinin hayranlarını da fazlaca heyecanlandıracağa benziyor.

Uğur Yücel Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde!

Uğur Yücel, sevilen dizinin 7. sezonuyla birlikte diziye dahil oluyor. Son dönemde İçerde ve Yüzleşme gibi aksiyon dozu yüksek dizilerde gördüğümüz Uğur Yücel ayrıca Cinayet Süsü filmiyle de sinemada yer aldı. Son olarak ise Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Sevilen oyuncunun bir sonraki adresi ise ATV'den ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi olacak.  

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda Uğur Yücel tarafından canlandırılacak olan karakterle ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor. Sevilen oyuncunun iyi bir karakter olarak mı yoksa kötü bir karakter olacak katılacağı ise şimdiden konuşulmaya başlayacaktır. Önümüzdeki günlerde Uğur Yücel'in canlandıracağı karakter ile ilgili bilgiler paylaşılacaktır. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu ne zaman başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu beklenirken izleyiciler dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Eylül ayı sona ermeden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çekimlerine başlanacak. Ekim ayının ilk yarısında da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezonunun başlaması bekleniyor.

13-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar