TRT 1’in Teşkilat’ına Yeni İsim

TRT 1’in Teşkilat’ına Yeni İsim
TRT 1 ekranlarının ikinci sezonunda olan ve sevilen dizisi Teşkilat oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Turgut Tunçalp dizide İstihbaratçı Halit karakterini canlandıracak.

TRT 1 ekranlarında geçen sezon başlayan ve Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Halen çekimleri devam eden dizi yeni sezonun da iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Geçen sezon başladığı ilk bölümden itibaren gün birinciliğini kimseye kaptırmayan dizinin yeni yayın döneminde ise güçlü rakipleri bulunuyor. Teşkilat bu rakiplerle mücadelesini sürdürebilmek için ise hazırlıklarını sürdürüyor. Dizinin oyuncu kadrosuna katılan yeni isimlere bir isim daha eklendi. Son olarak eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan usta oyuncu Turgut Tunçalp diziye dahil oldu. Turgut Tunçalp’in kadroya dahil olmasıyla dizinin gücü bir kez daha artarken 26 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümün hazırlıklarında ise sona gelindi.

Efsane İsim İstihbaratçı Halit’i Canlandıracak

TRT 1 ekranlarında yayınlanan v Pazar akşamlar seyirciyle bululan sevilen dizi Teşkilat yeni sezonun ilk bölümüyle 26 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek. Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akutsa, Gürkan Uygun ve Yavuz Bingöl gibi isimleri barındıran diziye Turgut Tunçalp efsane istihbaratçı Halit karakteri olarak dahil oldu. Son olarak EDHO’da rol alan ve burada oldukça başarılı bir dönem geçiren Turgut Tunçalp’in teşkilat’a katılması diziyi güçlendirirken seyirciyi de mutlu etti. 26 Eylül pazar akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle yeniden ekranda olacak Teşkilat seyirci tarafından heyecanla bekleniyor.

Turgut Tunçalp Kimdir?

Son olarak Eşkiya Dünyaya Hükmdar Olmaz’da rol alan ve Teşkilat’a Halit karakteriyle katılan Turgut Tunçalp 12 Mayıs 1976 yılında Sakarya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Özel Drama Tiyatro okulunda oyunculuk eğitimi alan Turgut Tunçalap dizi ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularındandır. Usta isim bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Diriliş Ertuğrul

-          Merhamet

-          Kaçak

-          Galip Derviş

-          Çanakkale 1915

-          Keşanlı Ali Destanı

-          Sakarya Fırat

-          Öyle Bir Geçer Zaman ki

-          Emret Komutanım

-          Gece Gündüz

-          Doktorlar

-          Sırlar Dünyası

-          Hayat Bilgisi

-          Selena

-          Pars: Kiraz Operasyonu

-          Arka Sokaklar

-          Belalı Baldız

13-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar