Demet Özdemir'e Yeni Dizi Teklifi Geldi

Demet Özdemir'e Yeni Dizi Teklifi Geldi
Ekranların sevilen genç oyuncusu Demet Özdemir yeni bir proje için teklif aldı. Demet Özdemir teklifi nasıl değerlendirecek?

Güzel oyuncu Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat vererek büyük ilgi ve beğeni aldı. Uzun süredir ekranlarda olan oyuncu Demet Özdemir dizinin finali ardından Ask taktikleri sinemi filmi projesinde rol alarak sonunda dinlenme fırsatı buldu.

Başarılı oyuncu kimliği ile her projesinde parlamayı başaran demet Özdemir'in hayranları onu yine ekranlarda görmek istiyor. Başarılı oyuncunun teklif aldığı biliniyor. Yoğun bir tempoda çıkan Demet Özdemir teklifleri nasıl değerlendireceği merak ediliyor.

Güzel oyuncu Demet Özdemir'e BKM tarafından hazırlıkları devam eden  İntibah isimli dizi için ünlü oyuncu ile görüşmelerin yapıldığı iddia edildi.  Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Demet Özdemir ile birlikte başka  ünlü kadın oyuncularla başrol için görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

İntibah isimli dizi için Ünlü yönetmen Hilal Saral’ın projenin başında olduğu  için oyuncu arayışlarının yanı sıra senaryo  çalışmalarıda  devam ediyor.  BKM tarafından hazırlanan İntibah dizisi, Namık Kemal’ın 1876 yılında yayımlanan aynı isimli eserinden uyarlanan bir dizi olacak.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir daha önce, gelen senaryolarda  rolün kendisini etkilemesi durumunda setlerde bulunabileceğini dile getirmişti. Ünlü oyuncu Demet Özdemir kendisine gelen intibah dizi teklifine ne yanıt verecek? Oyuncu yeni sezonda hayranları ile ekranlarda yeniden buluşacak mı?

Genç ve güzel oyuncu İlk televizyon deneyimini, 2013 yılında FOX TV'de yayımlanan Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakterini canlandırarak yaşadı. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Alya, Tut Sözünü adlı sinema filminde Demet, 2015 yılında Star TV ekranlarında Çilek Kokusu adlı dizide Aslı karakterini canlandırdı. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynadı. FOX TV'de yayımlanan No 309 adlı dizide Lale karakterini canlandırdı. 2017 yılında Burak Aksak'ın yazıp yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde Aysel karakterini canlandırdı. Star TV'de yayımlanan Erkenci Kuş adlı dizide Sanem karakterini canlandırdı. Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Murex D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. 2019 yılının Aralık ayından itibaren TV8'de yayımlanan ve psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı, gerçek bir hayat hikâyesini anlatan romanından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat verdi.

13-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar