Necla Nazır’ın Evi Basıldı

Necla Nazır’ın Evi Basıldı
Bir zamanlar Yeşilçam’da fırtınalar estiren eski oyuncu Necla Nazır’ın evi eski damadı tarafından basıldı. İddiaya göre eski damat Necla Nazır’ı tehdit etti.

Magazin dünyasında ünlülerle ilgili sansasyonel haberler sık sık yer alıyor. Kimi kavga, kimi boşanma, kimi mahkeme oluyor bu haberler. Son günlerde ise bir zamanlar Yeşilçam’da fırtınalar estiren başarılı oyuncu Necla Nazır’la ilgili haberler yer alıyor bu sayfalarda. Bugünde magazin basınında ve sosyal medyada yer alan bu haberlere göre bir zamanların ünlü isminin evi basıldı. Üstelik bu baskını yapan ünlü ismin kızının eski eşi. İddiaya göre Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur’un eski eşi T.Ş. Necla Nazır’ın evine gelerek kapısını tekmeledi, yumrukladı ve hatta Necla Nazır ve eski eşini ölümle tehdit etti. İddianın sahipleri olan Necla Nazır ve kızı ise bunun üzerine durumu polise bildirdi ve iddiayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Evinin Kapısını Tekmeledi

Ünlü isimler Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kuzları Tuğçe Tayfur 2019 yılında anlaşmalı olarak evli olduğu T.Ş.’den boşandı. Ancak ikili ayrılsalar da ne yazık ki aralarındaki anlaşmazlık sona ermedi. Son olarak iddiaya göre eski eş T. Ş. Ünlü oyuncu Necla Nazır’ın evini bastı ve tehditler savurdu. T.  Ş. Ödemesi gereken ve mahkemece tespit edilen nafakanın ücretini 2 bin liraya indirmek için daha önce mahkemeye başvurmuştu. Şimdi ise eski eşler arasında yine sorunlar çıktı. Eski sinema oyuncusu ünlü isim Necla Nazır torunu dedesini ve babaannesini görmek isteyince telefonla eski damadını arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine iddiaya göre T. Ş. durumunun müsait olmadığını ve gelemeyeceğini belirtti. Necla Nazır’da eski dünürlerini arayacağını ve torunları ile görüşmesini isteyeceğini belirtti. Bunun üzerine T. Ş. çıldırmış gibi Necla Nazır’ın evine gelerek kapıyı tekmelediği ve yumrukladığı bu sırada da “siz kimsiniz sizi öldüreceğim” diye tehditler savurduğu ve bu sırada da silah sesleri duyulduğu iddia edildi. Yaşananlar üzerine Necla Nazır polise giderek eski damadı aleyhinde şikayetçi oldu.

Soruşturma Başlatıldı

Necla Nazır ile eski damadı T. Ş. arasında yaşanan olayla ilgili polise şikayette bulunan Necla Nazır’ın aksine T. Ş. “telefonda çocuğumun ağlama sesini duydum. Bir şey oldu endişesi ile oraya gittim. Silah kullanmadım. Kapıyı sert vurduğum için sesleri karıştırmış olabilirler. Suçlamaları kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı. Yaşananlar üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

21-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar