Usta oyuncu Haluk Bilginer hastaneye kaldırıldı

Usta oyuncu Haluk Bilginer hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Haluk Bilginer sahne aldığı Kundakçı adlı oyunun ikinci perdesinde rahatsızlanarak yere yığıldı. Ünlü isim acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Türk dizi, sinema ve tiyatro dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve bugüne kadar yer aldığı birbirinden üst düzey pek çok yapımda rol alan ve sektörün önde gelen isimlerinden biri olan Haluk Bilginer sevenlerini ve sektörün önde gelenlerini korkuttu. Ünlü ismin sahne aldığı tiyatro oyunu Kundakçı’nın sahnelendiği sırada oyunun ikinci perdesinde fenalaşarak bir anda sahnede yere yığıldı. Seyircileri ve ekibi oldukça korkutan bu durum karşısında hemen ilk müdahale ünlü isim Haluk Bilginer’e yapıldı ve ambulansa haber verildi. Olay yerine gelen ambulansla hemen hastaneye kaldırılan Haluk Bilginer’in yapılan ilk müdahalesinin ardından gereken kontrol ve tetkikler yapıldı ve ünlü isim bir süre dinlendikten sonra hastaneden taburcu edildi.

Taburcu Edildi

Dizi ve tiyatro dünyasının usta oyuncularından biri olan ödüllü oyuncu Haluk Bilginer Kadıköy’de sahne aldığı Kundakçı adlı oyun sırasında fenalaşarak herkesi korkuttu. 68 yaşında bulunan ve dizi ve sinema filmleri ile tiyatro oyunlarının aranılan isimlerinden olan haluk Bilginer’in oyun sırasında anide rahatsızlanarak yere yığılması üzerine görevlilerce ilk müdahale hemen kuliste yapıldı e ardından usta oyuncu tiyatroya gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin ilk kontrollerinin ardından oyuncu evine gönderildi ve Haluk Bilginer evinde istirahate çekildi. Ünlü ismin oyununa devam edebileceği öğrenildi. Ayrıca ünlü ismin kurucusu olduğu tiyatro topluluğundan da konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “merak eden sevgili seyircilerimiz, Haluk Bey’in tansiyonu düşmüştür. Durumu şimdi gayet iyi. Sizlere sevgilerini ve selamlarını yolluyor” ifadeleri kullanıldı.

Kadıköy Belediye Başkanı Açıklama Yaptı

Öbür taraftan ünlü oyuncu Haluk Bilginer Kadıköy Caddebostan Bostan Kültür Merkezi’nde gösterimi süren Kundakçı oyunu için yeniden sahne almaya başladı. Haluk Bilginer’iin rahatsızlığı üzerine Kadıköy belediye Başkanı Serdil Dara Odabaşı’da bir açıklama yaparak durum hakkında bilgilendirmede bulundu. Yapılan açıklamada “tiyatromuzun usta ismi değerli oyuncu Haluk Bilginer’in bu akşam Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnelediği Kundakçı oyunu sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bilgisini üzülerek aldım. Kendisine acil şifalar diliyorum” ifadeleri kullanıldı. Ünlü ismin rahatsızlanması magazin basını ve internet haber siteleri ile sosyal medyada da geniş şekilde yer aldı.

14-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar