Aslı Şen ve Metin Şen çifti boşandı

Aslı Şen ve Metin Şen çifti boşandı
Cemiyet hayatının ünlü simalarından eski Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Şen’in oğlu Metin Şen ile evli olan Aslı Şen 23 yıllık evliliğin ardından boşandı.

Magazin basınında yer alan bir haber okuyanları oldukça şaşırttı. Cemiyet hayatının ünlü ve gözde isimlerinden olan Aslı Şen ve Metin Şen çifti 23 yıllık mutlu evliliklerini şoke eden bir kararla bitirme kararı aldı ve çift uzun yıllar evli kaldıktan sonra boşandı. Okuyanları oldukça şaşırtan bu haber magazin basını ve internet haber sitelerinde yer alırken çift evliliklerini bitirme kararlarının arkasındaki gerekçeyi yaptıkları basın açıklaması ile duyurdu. 23 yıllık evliliği bitiren çift yaptıkları açıklamada arkadaşlıklarının devam edeceğini belirtirken bir süredir süren fikir ayrılıklarından bahsetti. Çiftin evliliklerinden iki çocuğu bulunurken çift bundan sonraki yaşamlarına ayrı ayrı devam edecekler. Cemiyet hayatının tanınan çiftinin ayrılığı sosyete hayatında şaşkınlık yarattı.

23 Yıllık Evlilik Bitti

Sosyete hayatının tanınan ünlü çifti Metin ve Aslı Şen çifti aldıkları bir kararla 23 yıllık evliliklerini bitirme kararı alarak mahkemeye başvurdu ve anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin ayrılığı cemiyet hayatında şaşkınlık yaratırken çift yaptıkları ortak basın açıklamasıyla kararlarını duyurdu. Çift açıklamalarında “bir süredir evliliğimizle alakalı yaşadığımız fikir ayrılıkları sebebiyle karşılıklı konuşup anlaşarak 23 yıllık evliliğimizi bugün medeni şekilde noktaladık. Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz değerli olan bunca yılın ardından dostça yollarımızı ayırdığımızı sizlerle paylaşmak istedik. Her şeyden önce iki evladımız için arkadaşlığımız devam edecektir. Bundan sonraki süreçte de birbirimize olan saygımız sonsuz kalacaktır” ifadeleri kullanıldı. Bu açıklamayla çiftin 23 yıllık evliliği sonlanırken haber magazin basını cemiyet hayatında kısa sürede yayıldı.

Aslı Şen Kimdir?

Metin Şen ile 23 yıllık evliliğini sonlandıran magazin dünyasının ve cemiyet hayatının ünlü ismi Aslı Şen 7 Eylül 1977 yılında dünyaya gelmiştir. 44 yaşında olan ünlü isim İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Bilkent Üniversitesi’nden mezun olan Aslı Şen eski Fenerbahçe Spor Kulübü bakanlarından Ali Şen’in gelinidir. İş insanı Metin Şen ile evliliğini sonlandıran ünlü isim iş dünyasında kozmetik alanında faaliyet göstermektedir. Aslı Şen ünlü kozmetik markaları, Bellomom ve Ashley Joy’un kurucusudur. Ünlü isim Aslı Şen 23 yıllık evliliğin ardından Metin Şen’den anlaşmalı olarak boşanmıştır.

14-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar