Kanal 7'nin Yeni Dizisi Fedakar'ın Yayın Tarihi Belli Oldu

Kanal 7'nin Yeni Dizisi Fedakar'ın Yayın Tarihi Belli Oldu
Bir süredir Kanal 7 ekranlarında fragmanları yayınlanan ve seyircinin heyecanla beklediği yeni günlük dizi Fedakar’ın ilk bölüm yayın tarihi belli oldu.

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak yeni günlük dizi Fedakar’ın çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Kadrosunda genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin fragmanları bir süreden beri Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlanmıştı. Dram ve aşk türünde ele alınan dizinin çekimleri uzun bir süredir yapılıyordu. Kanal seyircisinin merakla beklediği dizinin yayın tarihi sonunda belli oldu. Yönetmen koltuğunda Özgür Pak ve Taner Tunç’un yer aldığı dizinin merakla beklenen yayın tarihi sonunda belli oldu. Hafta sonları ekrana gelecek olan dizinin ilk bölüm yayın tarihi olarak 18 Mart Cumartesi akşamı belirlendi. Diziyi heyecanla bekleyen seyircinin fragmanlarını oldukça beğendiği dizinin cumartesi ve Pazar akşamları haftanın iki günü yayınlanacağı öğrenildi.

18 Mart’ta İlk Bölüm Yayında

Kanal 7 yeni bir günlük diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Süreç Film tarafından hazırlanan ve bir süredir çekimleri devam eden dizinin yakın zamanda fragmanları Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlanmıştı. Seyircinin merakla beklediği dizinin yayınlanan fragmanları seyirciden tam not alırken dizinin kanal ekranlarında cumartesi ve Pazar günleri ekrana geleceği öğrenildi. İlerleyen süreçte hafta içinde de yayınlanması planlanan dizinin ilk yayın tarihi olarak ise 18 Mart Cumartesi akşamı belirlendi. Böylece Kanal 7 ekranlarında yeni bir günlük dizi daha ekrana gelmeye başlayacak.

Fedakar Konusu ve Oyuncuları

Süreç Film tarafından hazırlanan Fedakar Kanal 7 ekranlarında cumartesi ve Pazar günleri ekrana gelecek. Kadrosunda

-          Berkay Veli

-          Aybüke Yılmaz

-          Ceren Yavuz

-          Mihriban Er

-          Yiğit Eser

-          Kahraman Sivri

-          Özgür Yeraldı

-          Cihangir Köse

-          Doğaç Meriçliler

-          Eda Karagedik

-          Ejder Özkarslıgil

-          Güneş Ebrar ve

-          Beste Kaptanoğlu’nun yer aldığı dizi dram ve aşk türünde ele alınıyor. Dizide genç bir kız olan Elif haksızlığa uğrayan ve yanlış anlaşılan kardeşi Sefer’in hayatını kurtarmak için elinden geleni yapar. Elif bu süreçte büyük fedakarlıklar yapar ve Elif, Sefer’i arayan ve öldürmekle tehdit eden Tarık tarafından alıkonulur. Tarık Elif’e zulmederken bir süre sonra Tarık ve Elif arasında bir aşk yaşanmaya başlar. Dizinin ilk bölümü 18 Mart Cumartesi akşamı saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

14-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar