Usta oyuncu Kızılcık Şerbeti Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Usta oyuncu Kızılcık Şerbeti Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu
Show Tv ekranlarında yayınlanacak ve 21 Ekim Cuma akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan Kızılcık Şerbeti’nin kadrosunda önemli bir değişiklik yaşandı.

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Gold Film tarafından hazırlanan Kızılcık Şerbeti dizisi geçtiğimiz günlerde sete çıkarak çekimlere başladı. Cast çalışmalarını tamamlayan dizinin başrolünde Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör rol alırken aynı zamanda dizide birbirinden ünlü isimlerde yer alıyor. Ketche’nin yönetmen koltuğunda oturduğu ve Melis Civelek tarafından kaleme alınan dizinin yayın tarihi ise 21 Ekim Cuma akşamı olarak belirlenirken yapım şirketi hikayeye göre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Gold Film tarafından hazırlanan dizinin kadrosuna son olarak ünlü ve başarılı bir isim olan yılların tecrübesi Aliye Uzunatağan katıldı. Başarılı oyuncunun diziye daha önce katılan ancak diziden tiyatro oyunu sebebiyle ayrılmak zorunda kalan Füsun Demirel’in yerine dahil olduğu öğrenildi.

Füsun Demirel’in Yerine Aliye Uzunatağan Geldi

Gold Film tarafından hazırlanan ve 21 Ekim Cuma akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan iddialı dizi Kızılcık Şerbeti birbirine kültürel ve hayat tarzı olarak taban tabana zıt iki gencin evliliklerini ve bu evlilik sonunda iki aile arasında meydana gelen olayları ve gelişmeleri anlatıyor. Dizinin başrolünde Sıla Türkoğlu ve Barış Kılıç yer alırken dizide yer alan ünlü isimlerden Füsun Demirel’in yerine ise yeni bir isimle anlaşmaya varıldı. Füsun Demirel’in tiyatro oyunu sebebiyle dizinin çekimlerine katılamayacağı gerekçesiyle yerine Aliye Uzunatağan dahil oldu. Ünlü ve yılların deneyimine sahip oyuncunun dizinin çekimlerine katıldığı öğrenildi. Halen çekimleri devam eden dizi 21 Ekim’de Show Tv’de seyirciyle buluşacak.

Aliye Uzunatağan Kimdir?

24 Aralık 1951 yılında Çanakkale’de dünyaya gelen ünlü isim Aliye Uzunatağan ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelerek bu konuda eğitimler aldı ve ardından setlerde yer almaya başladı. Bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu, dizi ve sinema filminde rol alan ünlü isim bugüne kadar, Vurgun, Yüksek Sosyete, Unutulmaz, Kuzey Rüzgarı, Geniş Zamanlar, Yaşanmış Şehir Hikayeleri, Yeniden Çalıkuşu, Bir Dilim Aşk, Bütün Çocuklarım, Zalim, Seni Yaşatacağım, Yapayalnız, Evdeki Yabancı, Can Dostum, Böyle mi Olacaktı, Kara Melek, Sen Bir Meleksin, Acıların Çocuğu, Talihli Amale, Bekleyiş, Hababam Sınıfı Yeniden yer almaktadır.

08-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar