Ünlü Oyuncu Başak Gümülcinelioğlu Evleniyor

Ünlü Oyuncu Başak Gümülcinelioğlu Evleniyor
Son olarak Yargı dizisinde Hakim Neva karakterine hayat veren ünlü ve güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak dünya evine giriyor.

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında Pazar akşamlarına damgasını vuran ve reyting rekorları kıran başarılı dizi Yargı’da Hakim Neva karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu ile uzun süredir birlikte olan kendisi gibi oyuncu sevgilisi Çağrı Çıtanak dünya evine giriyor. Yargı’da canlandırdığı karakter ile seyircinin büyük beğenisi toplayan güzel oyuncu sezon sonunda hikayeden senaryo gereği çıkmıştı. Yakın zamanda Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Sipahi adlı dizide rol alacak olan güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu ile sevgilisinin düğünü ise sıradan bir düğünden çok daha farklı olarak planlanıyor. 300 kişilik bir düğün davetiyesi ile sevenlerini düğününe davet eden Başak Gümülcinelioğlu düğününde sadece kendisi için tasarlanan bir gelinlik giyecek.

Konsept Düğün Olacak

Ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu ile sevgilisi ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak uzun zaman önce evlenmeye karar vermiş ve hazırlıklara başlamışlardı. Ünlü oyuncu çiftin beklediği tarih sonunda geldi. Düğün için 300 davetiyeyle sevdiklerini düğünlerine davet eden çiftin düğününü, Ozan Tufan & Rojin Tufan, Kiveli & Dimitris Pelkas gibi ünlü isimlerin düğünlerini de organize eden Güliz Avar yapıyor. Fotoğraf çekimlerinde yine farklı bir tarz deneyen çiftin fotoğraflarını ise Cem Talu gerçekleştirdi. Düğünde sadece kendisi için tasarlanan bir gelinlik giyecek olan Başak Gümülcinelioğlu’nun gelinliğini Cihan Nacar tasarlamış. Düğünde mavi tonların hakim olacağı öğrenilirken çiftin yakınlarının da düğünde bu konsepte uygun elbise giyecekleri öğrenildi.

Başak Gümülcinelioğlu Kimdir?

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı diisinde rol alan ve oldukça başarılı bir sezon geçiren genç ve başarılı oyuncu Başak Gümülcinelioğlu 22 Ekim 1991 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İngiltere ve Amerika’da oyunculuk eğitimleri almıştır. Daha sonra üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu dizi ve tiyatro oyunlarında rol almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, 8. Gün, Erkenci Kuş, Sen Çal Kapımı ve son olarak Yargı dizisinde rol almıştır. Oyuncu yeni yayın döneminde Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Sipahi dizisinde ana oyunculardan biri olarak rol alacaktır.

08-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar