Usta oyuncu Levent Güner vefat etti

Usta oyuncu Levent Güner vefat etti
Bir döneme damgasını vuran dizilerden Kurtlar Vadisi’nde Bedir karakterine hayat veren usta oyuncu Levent Güner hayata veda etti.

Bir döneme damgasını vuran ve özellikle de hikayesinde yer alan karakterle tam bir efsaneye dönen başarılı dizi Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan bir oyuncu daha hayata veda etti. Bugüne kadar yüzlerce oyuncunun rol aldığı ve özellikleriyle akıllarda kalan karakterlerinden pek çoğunun hayatını kaybettiği Kurtlar Vadisi’nde rol alan ve canlandırdığı psikopat, bıçkın, gözünü budaktan esirmeyen karakterlerden olan Bedir’i canlandıran devlet tiyatroları oyuncusu usta isim Levent Güner hayata veda etti. Kurtlar Vadisi dizisindeki karakteriyle akıllarda yer edinen usta oyuncu 58 yaşında kal krizi sonucu hayata veda etti. Kurtlar Vadisi’nde Pala karakterinin adanı Bedir olarak seyirciyle buluşan oyuncu dizide rol aldığı süre boyunca seyircinin ilgisini çekmeyi ve adını unutulmayanlar arasına yazdırmayı başarmıştı.

Bedir (Levent Güner) Hayata Veda Etti

Devlet Tiyatroları oyuncusu usta oyuncu Levent Güner hayata veda etti. Bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinde Pala’nın adamı Bedir karakteriyle seyirci karşısına çıkan usta oyuncu dizide yer aldığı süre boyunca oldukça etkili olmuş ve seyirci tarafından da sevilmişti. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkta yapan Levent Güner bugün 58 yaşında geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayata veda etti. Tiyatro dünyasının ve dizi sektörünün sevilen isimlerinden olan oyuncunun kalp krizi sebebiyle hayata veda etmesi magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Oyuncunun vefat haberi yakınlarını ve sevenlerini derinden sarstı. Pek çok seveninin sosyal medya hesabı üzerinden taziye mesajları yayınladıkları ünlü isim Kurtlar Vadisi’nde oynayan ve vefat eden ünlüler arasına katıldı.

Levent Güner Kimdir?

Bugün 58 yaşında hayata veda eden Devlet Tiyatroları oyuncusu Levent Güner 14 Haziran 1964 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde tiyatro eğitimi alan oyuncu daha sonra sahne ve setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Kod Adı Reaksiyon, Acayip Hikayeler, Çıplak Gerçek, Dudaktan Kalbe, Son Ders: Aşk ve Üniversite, Kaybolan Yıllar, Kurtlar Vadisi, Kayıt Dışı, Pilli Bebek, Herkes Kendi Evinde, Bu Sevda Bitmez, Böcek, Umut Dünyası ve Mem-ü Zin adlı yapımlar bulunmaktadır. Oyuncu aynı zamanda şarkıcılıkta yapmaktadır.

26-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar