Bir dizi daha final yapıyor (Hayatımın Şansı)

Bir dizi daha final yapıyor (Hayatımın Şansı)
Fox Tv ekranlarında NTC imzalı Hayatımın Şansı dizisinin erken finalle seyirciye veda edeceği öğrenildi. Dizi 9. Bölümle ekranlara veda edecek.

Televizyon dünyasından bir erken final haberi daha geldi. Geçtiğimiz günlerde sezona yeni başlayan Sipahi dizisinin hemen ardından bu sefer de Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yeni başlayan hayatımın Şansı adlı dizinin erken final kararı aldığı öğrenildi. Henüz yeni başlamasına karşın final kararı alınan diziler kervanına katılan Hayatımın Şansı dizisi son olarak 7. Bölümüyle ekrana geldi. NTC Medya tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan hayatımın Şansı dram türünde ele alınıyordu. Başladığı ilk bölümden itibaren seyirciyle buluşmakta zorlanan ve reytingleri düşük gelen Hayatımın Şansı’nın bu durumuna Fox Tv daha fazla izin vermedi ve dizinin erken final yapmasına karar verdi. İlk bölümü 14 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelen dizinin başrolünde Şifanur Gül ve Alican Yücesoy yer alıyordu.

Hayatımın Şansı Final Yapıyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve NTC Medya tarafından hazırlanan Hayatımın Şansı dizisinin erken final yapacağı öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre NTC Medya tarafından bir açıklama yapılarak dizinin erken final yapacağı çalışanlarla paylaşıldı ve “Dizimiz 9. Bölümde final yapıyor” ifadeleri kullanıldı. 7 bölüm yayınlanan dizinin 9. Bölümde erken final yapacağı ve son kez 8 Şubat Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacağı öğrenilen dizi başladığı günden itibaren ilk on içine girmekte zorlandı. Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı ve Cemal Şan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin sevenleri bu haber karşısında oldukça üzüldü. Dizide bir kadının acı ve zorluklarla dolu hayatı konu alınıyordu.

Hayatımın Şansı Dizisi Oyuncuları Kimler?

NTC Medya tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan Hayatımın Şansı küçük çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan genç bir kadının zorluklarla dolu hayatını ve yeni bir başlangıç yapmak için önüne çıkan şansı değerlendirmeye çalışmasını konu alıyor. Cemal Şan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda yer alan birbirinden ünlü isimler arasında, Şifanur Gül, Alican Yücesoy, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Sermet Yeşil, Aslıhan Kapanşahin, Hale Soygazi ve Sekvan Serinkaya yer alıyor. Dizi son kez 8 Şubat’ta 9. Bölümle ekrana gelecek.

26-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar