Aldatmak Dizisinde Sürpriz Oyuncu

Aldatmak Dizisinde Sürpriz Oyuncu
Dizi ve sinema filmlerinin başarılı ve usta oyuncularından Nursel Köse Atv ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinin kadrosuna katıldı.

Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan dizilerden olan Aldatmak Perşembe akşamları seyirciyle buluşuyor. Tims & B yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı aile, dram ve adalet türünde ele alınan Aldatmak dizisinin başrolünde Mustafa Uğur Ve Vahide Perçin yer alıyor. Murat Saraçoğlu’nun yönetmen koltuğunda yer aldığı ve senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel ve Selena Çağlayan’ın kaleme aldığı Aldatmak dizisi kanalın reytinglerde iyi olan yapımlarından biri olarak dikkatleri çekiyor. Son yayınlanan bölümde gün birinciliğini elde eden dizinin birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuna sürpriz ve usta bir isim daha katıldı. Son olarak Üç Kuruş dizisinde rol alan başarılı oyuncu Nursel Köse Atv ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinin kadrosuna katıldı.

Nursel Köse Aldatmak’ta

Bu sezon başlayan ve Atv ekranlarının sevilen ve başarılı dizilerinden olan Aldatmak önümüzdeki sezon için de yayın onayı alan yapımlardan biri. Perşembe akşamları ekrana gelen ve kadrosunda Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Ercan Kesal, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Aras Aydın, Feyza Sevil Güngör, Defne samyeli ve Cem Sürgit’in yer aldığı dizinin kadrosuna başarılı bir isim daha katıldı. Son olarak Üç Kuruş dizisinde rol alan başarılı isim Nursel Köse Aldatmak’ın kadrosuna Aras Aydın’ın canlandırdığı Behram’ın annesi olarak katıldı. Başarılı oyuncunun yeni bölümle birlikte kadroda yer almaya başlayacağı ve önümüzdeki sezonda da hikayesinin devam edeceği öğrenildi.

Nursel Köse Kimdir?

Dizi ve filmlerin sevilen ve usta isimlerinden biri olan Nursel Köse, 29 Mart 1961 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini Almanya’da yapan oyuncu üniversite eğitimine devam ederken aynı zamanda oyunculuk ve yazarlık yapmaya başlamıştır. Almanya’da bulunduğu süre içinde pek çok oyunda yer alan Nursel Köse daha sonra film ve dizi setlerinde de yer almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı dizi ve filmler arasında

-          Yasemin

-          Yaşamın Kıyısında

-          7. Avlu

-          Kardelen

-          72. Koğuş

-          Dedeler En İyisini Bilir

-          İçimde Akan nehir

-          Propaganda 2

-          Kaçma Birader

-          Eski Köye Yeni Adet

-          Dilberay

-          Prestij Meselesi

-          Köprü

-          Kavak yelleri

-          Kartallar yüksek Uçar

-          Kış Masalı

-          Al Yazmalım

-          Kötü Yol

-          Paramparça ve

-          Üç Kuruş yer almaktadır.

21-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar