Uyanış: Büyük Selçuklu 12. Bölüm İzle!

Uyanış: Büyük Selçuklu 12. Bölüm İzle!
Uyanış: Büyük Selçuklu 12. Bölüm İzle; 14 Aralık Pazartesi akşamı 12. Bölümüyle ekrana gelen Uyanış: Büyük Selçuklu'nun 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde

Uyanış: Büyük Selçuklu 12. Bölüm İzle; Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Mehmet Özgür, Sevda Erginci ve Hatice Şendil’in rol aldığı Uyanış: Büyük Selçuklu bu akşam 12. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun en görkemli ve en büyük prodüksiyonuna sahip olan ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu her bölüm üstüne koyarak ilerliyor ve seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Büyük Selçuklu zamanında yaşanan olaylara değinen dizi özellikle Büyük Selçuklu ile dönemin en tehlikeli yapılanması Bâtıniler arasındaki gizli savaşı anlatıyor. Bâtınilerin Büyük Selçuklu’yu ortadan kaldırmak için her yola başvurması ve devleti her alanda zayıflatması filmin ana konusu olarak ortaya çıkıyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Uyanış: Büyük Selçuklu yayınlanan son bölümde Sencer kutsal emanetleri Bizans ve Bâtınilerden almayı başarmış ve hapsedileceğini bile bile saraya dönmüştür. Melikşah Sencer’i tutuklatarak zindana attırır ve yargılanacağını bildirir. Buna karşılık Nizamülmülk Sencer’i kurtarmak için harekete geçer ve cinayete kurban giden Bizanslının küçük oğlunu ve elindeki delili bularak son anda yargılamanın yapıldığı saraya gelir ve Sencer kurtulur. Ancak Sencer bu seferde dost ihanetiyle karşı karşıyadır ve yakın arkadaşı Arslantaş’ın ihanetini yaşar. Uyanış: Büyük Selçuklu bu akşam 12. Bölümüyle ekranlara geliyor.

Uyanış: Büyük Selçuklu 12. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Sencer cinayet suçlamasından kurtulmuştur ancak Bâtınilerin etkisi altında kalan yakın dostu Arslantaş’ın ihanetine uğramaktan kurtulamamıştır. Arslantaş annesi ve kardeşini kurtarabilmek için Bâtınilerin isteklerini yapmaya başlar ve Sencer’e ihanet ederek onu arkadan vurur. Bu haber saraya geldiğinde Terken hatun bu olayı Hususi askerleri bitirmek için kullanmaya karar verir ve durumu Melihşah’ın gözünde farklı hale getirmek için çalışır. Nizamülmülk ise evlatları olarak gördüğü hususi askerleri savunmak için çabalamaktadır. Öbür taraftan Terken’in tokadını yiyen Elçin hatun bunun intikamını almak için çalışmaya başlar ve Seferiye Hatun’un hastalığı ile terken Hatun arasındaki bağı çözmeye çalışır. Bu durum karşısında Terken hatun neler yapacaktır? Selçuklu’nun sarayına kadar giren ve üst mevkilerde yer alan Hasan Sabah’ın Selçuklu’yu yıkmak için kurduğu planlara Sencer karşı koyabilecek midir? Bütün bunlar ve daha fazlası bu akşam ekrana gelecek Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 12. Bölümünde yanıt buluyor. Uyanış: Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor.

14-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar