Uykusuzlar Kulübü'nün konukları kimler?

Uykusuzlar Kulübü'nün konukları kimler?
Her hafta ilginç konu ve konuklarıyla Tv100 ekranlarını şenlendiren Okan Bayülgen ile Uykusuzlar kulübünün bu geceki konukları yine ilginç isimler. Şimdi detaylar

Uzun zamandır ortalıkta gözükmeyen ve mayıs ayında ekranlara geri dönen Okan Bayülgen yine çok konuşulmaya devam ediyor. Her hafta ilginç konu ve konuklarıyla Tv100 ekranlarını şenlendiren Okan Bayülgen ile Uykusuzlar kulübünün bu geceki konukları yine ilginç isimler. Şimdi detaylar.

Uykusuzlar Kulübü'nün konukları kimler?

3 Ağustos Cumartesi günü yayınlanacak olan Okan Bayülgen ile Uykusuzlar kulübü bu gece biraz kalabalık. Zira hepsi şahsına münhasır konuklardan oluşuyor. Kimler yok ki bu gece uykusuzlar kulübünde? Kuşum Aydın,  Fatma Turgut, Manuş Baba, Alpay Erdem, Zehra Su ve Dilhan Şeşen

Haberi bugün sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak duyuran Okan, bizi her zamanki gibi kırıp geçireceğini iddia ediyor. Doğrusu kendisini özlemiştik. Bildiğiniz gibi kendine has tarzıyla her zaman sıra dışı bir görüntü çizen Okan Bayülgen mayıs ayından beridir cumartesi akşamları ilginç konuklarıyla “Muhabbetin Kralı”nı yapıyor. Geçtiğimiz mayıs ayında işadamı Necat Gülseven’i kıramayarak Tv100’de tekrar program yapmaya başlayan Okan Bayülgen ilerleyen yaşına rağmen enerjisini korumayı başarıyor.

Hemen hatırlatalım ki iş adamı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya, kısa süre önce Balıkesir’de yayın yapan TV100’ü satın alarak yerel yayından ulusal yayın yapan bir haber kanalına dönüştürdü.

Okan Bayülgen’i tanıyalım

1964 İstanbul doğumlu Okan Bayülgen oldukça üretken bir sanatçı. Babası Ümit Bey hukuk ve gazetecilik mezunu iken annesi ressamdır.  Annesi son asrın en büyük alimlerinden Elmalılı Hamdi Yazır'ın kızıdır. Torun Bayülgen, altı yaşındayken Göztepe, İstanbul'daki Taş Mektep isimli yatılı okula başladı. Daha sonra Şişli 19 Mayıs İlkokulu'ndan mezun oldu ve hemen akabinde Galatasaray Lisesi'ne geçti. Sıradışılığı daha o zaman başlamıştı. Öyle ki öğrenci kulüplerinden müzik, edebiyat, folklor gibi kollarla ilgilendi. Okan, fotoğraf eğitimi almak için Fransa'ya giden Okan Bayülgen, Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi'nde hukuk tahsiline başladı. Ancak hukuktan vazgeçerek aynı üniversitenin ekonomi bölümüne karar kıldı. Bir yıl sonra ekonomi eğitimini de yarıda kesti ve ülkesine geri döndü.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümünden mezun oldu ve  Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans yaptı. Tam bir şovmen ve sunucu olan Okan Bayülgen uzun yıllar farklı formattaki televizyon programları ile dikkat çekti. Reyting rekorları kıran bu programlar genelde aynı düzlemde olsa da içerikleri hep birbirinden farklı ve özgün programlardı. Kendisine canlıtv olarak başarılar dileyerek televizyonlarda yaptığı programları sıralayalım.

Okan Bayülgen Programları

Televizyon Makinası

Makine

Disko Kralı

Medya Kralı

Muhabbet Kralı

Kral Çıplak

Zaga

03-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar