Afilli Aşk'ta öpücük krizi! 9. bölümünde neler olacak?

Afilli Aşk'ta öpücük krizi! 9. bölümünde neler olacak?
Afilli Aşk'ın haftaya damga vuran öpücük krizinin arka planı nedir, 9. bölümünde neler olacak? İşte, Afilli Aşk yeni bölümle ilgili detaylar

Çarşamba akşamları hayranlarını ekranlara toplayan Afili Aşk, Kanal D'nin bu yaz sezonunda iddialı dizilerinden. 9. Bölümün tanıtım fragmanı bu haftaya damga vurdu. Dizinin 9. bölüm için yayınlanan fragmanındaki öpücük sahnesi krize neden oldu. Afilli Aşk'ın haftaya damga vuran öpücük krizinin arka planı nedir, 9. bölümünde neler olacak? İşte, Afilli Aşk yeni bölümle ilgili detaylar.

Afilli Aşk'ta öpücük krizi! 9. bölümünde neler olacak?

Her bölümde ayrı bir krizle boğuşan Afilli Aşk'ta evlilik oyunu devam ediyor. Üstelik bu sarmala yeni bir kriz daha eklendi. 9. Bölümde izleyenler yine şaşıracak. Bu bölümde olaylar yeni yeni durulurken Ayşe ve Kerem'in beraber oynayacağı reklam filmi olayların iyice karışmasına yol açacak. Bu hafta iki bölüm halinde yayınlanan tanıtımda reklam filmi için kamera karşısına geçen Ayşe ve Kerem arasındaki öpücük sahnesi yeni bir krizin kapısını aralıyor.

9. Bölümün konusu

Ayşe ve Kerem, birlikte rol alacağı reklam filmi için kamera karşısına geçerler. Buraya kadar bir sıkıntı çıkmaz. Ancak reklam filminin ön hazırlıklarını yapan Volkan, Kerem ve Ayşe'den öpüşmelerini ister. Zaten aralarında gerilimin hiç eksik olmadığı ikili, bir yandan alevlenen sevgi diğer yandan artan gerilim karşısında iyice şaşırırlar.

Birbirlerine hissettikleri duyguların ortaya çıkacak olması bir yana kaybettiği yüzüğü bulan Ayşe’nin Kerem’den şüphelenmesi bardağı taşıracaktır.

Reklam Filmi nasıl krize yol açtı?

Kerem, şirketin çekeceği reklam filminde oynamak için teklif alınca çok sevinir. Ancak bu filmde kendisine rol arkadaşı olarak Ayşe'nin oynatılmak istenmesi Kerem’i değişik duygulara sürükler. Ayşe de kararsızdır. Volkan’ın ısrarları karşısında ikili çekimler sırasında birbirlerine ayak uydurmaya çalışır.

Ancak Volkan’ın öpüşmelerini istemesi yeni bir krizin fitilini tutuşturur. Aslında masum bir reklam filmi olarak görünen bu olay ilerisi için Kerem ve Ayşe'nin ilişkisinde bir dönüm noktası olacaktır.

Afilli Aşk’ın oyuncu kadrosu

Afilli Aşk dizisi yaz sezonunda iki ayda 8 bölüm oynadı. Kanal D ekranlarında her Çarşamba yayınlanan dizide daha çok genç yetenekleri izliyoruz. ARV Film ve Fatih Enes Ömeroğlu yapımcılığında hazırlanan dizinin yönetmeni Serdar Gözelekli. Dizi kısa zamanda ses getirdi, zira tanıtım filmini 6 milyon insan izledi. Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağatay Ertuğrul oynayan dizinin reytinglerde zirveyi zorlaması sürpriz olmayacak. Afilli Aşk dizisinde genç yetenekler olarak Neşe Baykent, Umutcan Ütebay, Zeynep Tuğçe Bayat, Ozan Dağgez, Hira Yıldız, Yılmaz Kunt, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Serkay Tütüncü, Asena Tuğal ve Güzide Arslan gibi oyuncuları keyifle izlerken canlitv olarak diziye başarılar diliyoruz.

04-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler