Uzak Şehrin Masalı 5. Bölüm İzle (Final)

Uzak Şehrin Masalı 5. Bölüm İzle (Final)
Uzak Şehrin Masalı 5. Bölüm İzle; 14 Ekim Perşembe akşamı 5. ve final bölümüyle ekrana gelecek Uzak Şehrin Masalı’nın 5. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Uzak Şehrin Masalı 5. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat’ın rol aldığı Uzak Şehrin Masalı bu akşam saat 20.00’da final bölümü olan 5. bölümle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İlk yayınlanmaya başladığı gün olan Pazar gününde bekleneni veremeyen ve sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Uzak Şehrin Masalı ne yazık ki daha yayınlanalı 3 bölüm olmadan final kararı almıştı. Dizinin de yayın günü pazardan perşembeye alınırken final bölümü olarak ise 5. Bölüm belirlenmişti. Seyircinin de heyecanla beklediği ve reyting almasına kesin gözüyle bakılan dizinin neden böyle fazla şans tanınmadan final yaptığı ise bilinmiyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak final bölümü olan 5. Bölümü saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

UZAK ŞEHRİN MASALI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan ve seyirci tarafından da heyecanla beklenen Uzak Şehrin Masalı ne yazık ki daha yayınlanmaya başlar başlamaz reytinglerde bekleneni veremedi. Bunun üzerine yayıncı kanal ve yapım şirketi dizi için fazla ısrar etmedi ve final kararı aldı. dizinin yayınlanan son bölümünde ise Umay ve Kürşat yeni bir hayata başlamak için kendi içlerinde karar almışlardır. Ancak Kürşat’ı geçmişin izleri bırakmamaktadır. Umay ise Kürşat’ı teselli etmeye çalışmaktadır. Kürşat için bu sefer yine bir yol ayrımı görünmüştür. Ya daha önce yaptığı gibi gidecektir ya da kalacak ve mücadele edecektir.

Uzak Şehrin Masalı 5. Final Bölümünde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan ve başlar başlamaz da final kararı alan Uzak Şehrin Masalı bu akşam yayınlanacak final bölümüyle seyirciye veda ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak final bölümünde Umay Tuncel’den Kürşat’ın karanlık geçmişini öğrenir. Bu sırada Kürşat Tuncel’in Umay’a anlattıklarını duymuştur ve Tuncel’den intikam almak için harekete geçer. Öbür taraftan ise Umay ve Affan’ın boşanma davaları vardır ancak Umay’ın şahidi ablası olmadan Umay Affan’dan boşanabilecek midir? Bu sırada Kürşat Murat’ı düştüğü derin çukurdan kurtarmaya çalışmaktadır. Dizinin bu akşam yayınlanacak final bölümünde tarafların bütün sırları bir bir ortaya çıkmakta ve herkes her şeyi öğrenmektedir. Bu kargaşada Umay ve Kürşat birlikte olabilecek midir ve Affan buna izin verecek midir? Uzak Şehrin Masalı bu akşam ekrana gelecek 5. Bölümü olan final bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciye veda edecek.

14-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar