Vatanım Sensin ne zaman final yapıyor

Vatanım Sensin ne zaman final yapıyor
2 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisi final yapmaya hazırlanıyor. İzlenme oranları her hafta biraz daha düşen Vatanım Sensin dizisi ne zaman final yapıyor? İşte Vatanım Sensin final tarihi...

Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Vatanım Sensin dizisi için sayılı günler kaldı. Senaryosunda Türkiye tarihinin en önemli dönemlerinden biri olan Milli Mücadele yıllarını konu alan ve bu nedenle sık sık tartışmalara konu olan Vatanım Sensin dizisi neden bitiyor? Vatanım Sensin final bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen tüm detaylar.

Geçen sezon oldukça başarılı izlenme oranları yakalayan Vatanım Sensin dizisi yeni sezonda eski başarısını bir türlü yakalayamadı. Doğan Medya bünyesinde bulunan Kanal D'nin Demirören Gruba satışının ardından kanaldaki Arka Sokaklar dizisi hariç tüm dizilerin yayından kaldırılacağı iddia edilmişti. Söylendiği gibi de oldu. Kanal D dizileri bir bir yayından kaldırılırken sıra Vatanım Sensin'e geldi. Mayıs ayının başında final yapacağı söyleniyordu ancak iddiaların aksine Kanal D ile yapım şirketi arasında anlaşma olduğu için dizinin planlanan tarihten önce final yapmasının mümkün olmadığı öğrenildi.

Vatanım Sensin dizisi Haziran ayının ilk veya ikinci haftası ekranlara  veda edecek.

25-05-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar