Çukur'dan unutulmaz final

Çukur'dan unutulmaz final
Show TV'nin en çok izlenen dizisi Çukur unutulmaz bir sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Otizme destek amaçlı düzenlenen için Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Çukur Otizmin Farkında" gecesinde oyuncular, seyircilerle birlikte son bölümü izleyecek

Ay yapım imzalı, Show TV ekranlarında yayınlanan oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal gibi ünlü isimlerin yer aldığı Çukur dizisi unutulmaz bir sezon finaline imza atmaya hazırlanıyor. 11 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak sezon finalinde dizi oyuncuları 'Çukur Otizmin Farkında' gecesinde unutulmaz bir olaya imza atacak.

11 Haziran'da Haliç Kongre Merkezin'de düzenlenen "Çukur Otizmin Farkında" gecesine katılan izleyiciler, sezon finalini dizide rol alan oyuncular ve müziklerini seslendiren Toygar Işıklı, Allame, Cem Adrian, Eypio ve Gazapizm gibi sanatçılarla birlikte izleme fırsatı yakalayacak. Dizinin ardından sanatçılar sahne alacak.

"Çukur Otizmin Farkında" gecesine katılmak için tek yapmanız gereken Biletix'te satışa sunulan biletlerden biri almanız. Bilet fiyatları 100 ile 300 TL arasında değişiklik gösteriyor.

24-05-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler