Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı bomba etkisi yarattı!

Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı bomba etkisi yarattı!
Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Vatanım Sensin'in yeni sezon fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen yeni sezon yine iddialı bir şekilde geliyor. Peki fragmanı yayınlanan Vatanım Sensin ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarının izleyicisini hayran bırakan dizisi Vatanım Sensin yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Sezon finalinin ardından dizide neler olacağı izleyici tarafından büyük merak konusu oldu. Başrollerinde Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in paylaştığı Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyenlerin ağızları açıkta kaldı. Heyacanın üst dorukta olduğu fragmanın ardından herkes Vatanım Sensin adlı dizinin ne zaman başlayacağını merak etti.

VATANIM SENSİN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Perşembe akşamlaırnın vazgeçilmez dizi Vatanım Sensin'in yeni sezon fragmanı yayınlandı. 32. bölüm fragmanı yayınlanan dizinin ne zaman ekranlara geleceği izleyicinin en merak ettiği sorular arasında yerini aldı. Vatanım Sensin dizisi 8 Haziran 2017 tarihinde efsane bir bölümle sezon finali yapmıştı. Vatanım Sensin’in yeni sezon fragmanı izleyicisiyle buluştu. Ancak yayınlanan fragmanda henüz net bir tarih bilgisi bulunmuyor.

Vatanım Sensin adlı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fakat yayınlanan fragmanda dizinin başlama tarihine ilişkin bir açıklama paylaşılmadı. Gelen bilgiler arasında Vatanım Sensin adlı dizinin Ekim ayının 3. haftası ekranlara geleceği iddia edildi. Vatanım Sensin yeni sezon yeni bölümlerini canlı izlemek için KANAL D CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz.

VATANIM SENSİN YENİ SEZON FRAGMANI!

14-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar