Vatanım Sensin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı.

Vatanım Sensin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı.
Vatanım Sensin yeni sezona ne zaman başlayacak? Yeni bölümlerde izleyicileri ne gibi sürprizler bekliyor? Yeni sezon çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan Vatanım Sensin'in ekim ayında ekranlarda yerini alması bekleniyor. İşte detaylar...

Geçtiğimiz kış sezonunda, her perşembe akşamı Kanal D ekranlarında görmeye alıştığımız Vatanım Sensin, yeni sezonda hala ekranlarda yerini almadı. Merakla beklenen dizinin ekim ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. Dizide bazı sürprizlerin olacağı da gelen haberler arasında. Diziye katılacak yeni isimler ise henüz netleşmedi. Daha önce gelen haberlerden ise dizide Azize ve Cevdet’in evlatlık oğulları Ali Kemal’in ( Kubilay Aka ) diziden ayrıldığını öğrenmiştik. Bakalım Ali Kemal diziye nasıl bir senaryo ile veda edecek.

Vatanım sensin yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı.

Vatanım Sensin yeni sezon ilk tanıtım videosu yayınlandı. Videoda Hilal’in söylediği İzmir Marşı, izleyen herkesi derinden etkileyeceğe benziyor. Hapishane de bulunan birçok insanın çığlıkları arasında Hilal’in söylediği İzmir Marşı yürekleri burkacak.

 

13-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar