Bizim Hikaye reytinglerde zirvede!

Bizim Hikaye reytinglerde zirvede!
Fox Tv ekranlarının yeni sezondaki iddialı yapıtlarından Bizim Hikaye perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Beğeniyle izlenen diz, her hafta reyting sıralamasında lider. Dizi bu hafta da zirvede yerini aldı. İşte detayla...

Fox Tv’nin yeni sezona hızlı bir giriş yapan dizisi Bizim Hikaye, bu hafta da zirvedeydi. Etkileyici senaryosu, genç ve dinamik oyuncu kadrosuyla dizi her hafta liderliği yakalamayı başarıyor.

Hazal Kaya, Burak deniz, Reha Özcan ve Nesrin Cavadzade’nin başrollerde yerini aldığı dizinin yapımcılığını Amerikan Yapım üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli otururken Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt da senaryosunu yazarlığını yapıyor.

Bizim Hikaye dizisini her perşembe Canlı tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye Konusu

Şehrin yoksul semtlerinden birinde hayata tutunmaya çalışan bir aile ve adeta o ailenin annesi haline gelen evin en büyük çocuğu olan Filiz'in hayatı anlatılıyor. Anneleri onları terk ettikten sonra 5 küçük kardeşine bakmak zorunda kalan Filiz alkolik babalarına rağmen kardeşlerine sahip çıkar ve hayata sımsıkı tutunmaya çalışır. Filiz'in kardeşleri de aynı Filiz gibi güçlü, kendilerine güvenli, başlarının çaresine bakmayı bilen çocuklardır.

Filiz tüm hayatını kardeşlerinin adamış, en yakın arkadaşı Tülay'dan ve kardeşlerinden başka kimsesi olmayan, birden çok işte çalışıp para kazanmaya çalışan evin büyük kızıyken hayatına yakışıklı ve bir genç olan Barış girer. Bir anda karşısına çıkan Barış hem Filiz'in gönlünü kazanabilmek hemde ailenin bir parçası olmak istemektedir. En başlarda Filiz, Barış’ın onu etkileme çalışmalarına karşı (hayatta aşka zamanı olmadığını düşünerek )hislerini bastırmaya çalışırken sonraları hislerine engel olamaz. Dizide hayatını sadece alkole ve kolay yoldan para kazanmaya adayan babaları Fikri'ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 7 kardeş ve Filiz'e aşık olan Barış'ın kesişen yolları hikaye edilmektedir.

16-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar