Vatanım Sensin'e 2 yeni isim!

Vatanım Sensin'e 2 yeni isim!
Perşembe akşamlarını dolduran Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'e iki yeni isim dahil oldu. Dizinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda iki yeni isim dikkat çekti. İşte diziye katılan o iki isim...

Perşembe akşamları Kanal D'de ekranlara gelen Vatanım Sensin dizisine iki yeni isim dahil oldu. Büyük ilgi ile takip edilen Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda iki yeni oyuncu göze çarptı. Başarılı kadroya Demet Evgar ve Hüseyin Avni Danyak katıldı. Demet Evgar, Mustafa Kemal'in emri ile İzmir'e gelen kadın komutanı canlandırıyor. Usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal da Rıza Paşa karakterini canlandıracak. Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Perşembe akşamlarının fenomen dizisi haline gelen Vatanım Sensin'in geçen hafta yayınlanan bölümünde Azize hemşire Albay Cevdet'e hamile olduğunu söylemişti. İzleyiciler merakla yeni bölümü beklerken nefeslerini tuttu. Yeni bölüm fragmanını izleyen izleyicilerin dikkatini Demet Evgar çekti. Vatanım Sensin dizisini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel paylaşıyordu. Diziye daha sonradan Okan Yalabık, Şebnem Hassanisioughi, Saadet Işıl Aksoy ve Fatih Artman katılmıştı.

Vatanım Sensin Oyuncuları

Halit Ergenç

Bergüzar Korel

Miray Daner

Onur Saylak

Şebnem Hassanisoughi

Baki  Davrak

Senan Kara

Celile Toyon

Fatih Artman

Pınar Deniz

25-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar