Veda Mektubu dizisine sürpriz oyuncu

Veda Mektubu dizisine sürpriz oyuncu
Ünlü ve başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer alacağı Veda Mektubu adlı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Dizi Kanal D’de ekrana gelecek.

Televizyon kanalları için yeni dizilerin projelendirilmesi ve hazırlıkları yapım şirketleri tarafından sürdürülüyor. 2023’le birlikte kanallar pek çok yeni diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanırken sektörde de oldukça hareketli günler yaşanıyor. Kanal d için hazırlıkları başlayan ve Most yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen Veda Mektubu adlı dizi içinde çalışmalar hızlanmış durumda. Özellikle cast çalışmaları için yoğun bir mesainin yapıldığı Veda Mektubu’nda ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın başrol oynayacağı öğrenildi. Yönetmen koltuğunda Deniz Dikilitaş’ın yer aldığı ve senaryosunu Mahinur Ergun’un kaleme aldığı öğrenildi. Şu sıralar cast çalışması yapılan dizinin erkek başrol oyuncusu olarak da Selim bayraktar ile anlaşıldı. Kanal D için hazırlanan dizinin yeni yılın ilk haftalarıyla birlikte sete çıkması bekleniyor.

Kanal D İçin Yeni Dizi: Veda Mektubu

Most Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen ve 2023 yılının ilk aylarında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizi Veda Mektubu için çalışmalar hızlandırıldı. Aşk ve dram türünde olacak dizinin senaryosunu Mahinur Ergun kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Dikilitaş oturuyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer alacağı dizide Nurgül Yeşilçay’a Selim Bayraktar’ın eşlik edeceği öğrenildi. Nurgül Yeşilçay’ın Alanur Yıldız karakterine hayat vereceği öğrenilirken dizide Yeşilçay’la partner olacak olan Selim Bayraktar’ın ise Ziya karakterine hayat vereceği öğrenildi. Dizide ayrıca ikilinin kızları Aslı karakterini ise güzel oyuncu Rabia Soytürk’ün canlandıracağı öğrenildi. Dizide yer alacak diğer karakterler için ise belirlenen oyuncularla görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Selim Bayraktar Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol alan ve canlandırdığı karakterlerle unutulmaz isimler arasına giren ünlü oyuncu Selim Bayraktar 17 Haziran 1975 yılında Irak’ta dünyaya gelen Selim Bayraktar’ın yer aldığı yapımlar arasında üst düzey pek çok yapım bulunmaktadır. Bunlar arasında, Gönül, Sevgili Komşum, Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü, Soygun Oyunu: Büyük Vurgun, Vezir Parmağı, Aşk Sana Benzer, Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, Destan, Zümrüdüanka, Aşk Ağlatır, Ufak Tefek Cinayetler, Çoban Yıldızı, Muhteşem Yüzyıl, Bir Bulut Olsam ve Köprü bulunmaktadır.

25-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar