Dünya Malı-1 filmi sete çıkıyor

Dünya Malı-1 filmi sete çıkıyor
Galaksi Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Dünya malı 1 filmi sete çıkmaya hazırlanıyor.

Son zamanlarda sayıları hızla artan yerli sinema filmlerine bir yenisi daha eklenmek üzere. Pandemiden sonra yapımcıların pek çok film için çalışmaya başladığı sinema sektöründe hem yapımcıların ve hem de oyuncular ile diğer çalışanların yüzü gülüyor. Her hafta en az dört yerli filmin vizyona girdiği sektör ayrıca dijital kanallar için de içerik üretiyor. Yakında çekimleri başlayacak olan ve Galaksi Yapım tarafından hazırlanan Dünya Malı 1 adlı sinema filmi için de tüm hazırlıklar tamamlandı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmde ayrıca başarılı ve usta oyuncu Uğur Yücel de yer alacak. Senaryosunu Uygur Akkaya’nın kaleme aldığı ve yine yönetmen koltuğunda da Uğur Akkaya’nın oturacağı Dünya Malı 1 filmi için her şey tamamlandı ve set günü beklenmeye başlandı.

Dünya Malı 1

Galaksi Yapım tarafından hazırlanan ve Uygur Akkaya tarafından yazılıp yönetilen sinema filmi Dünya Malı 1 filmi set başı yapmak için gün saymaya başladı. Komedi – Macera türünde olacak filmin çekimleri için İstanbul ve Kıbrıs belirlenmiş durumda. Çekimlerin İstanbul’da başlayacağı ve Kıbrıs’ta devam edeceği Dünya Malı 1 filminin çekimlerinin 5 – 6 hafta arasında sürmesi ve ardından da kurgu aşamasına geçmesi bekleniyor. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken filmin tüm çalışmalarının tamamlanmasıyla önümüzdeki yıl içinde de vizyona girmesi bekleniyor.

Dünya Malı 1 Filminde Kimler Rol Alıyor?

Uygur Akkaya tarafından kaleme alınan ve yönetilen Dünya Malı 1 Filmi için geri sayım başladı. Galaksi Yapım imzalı projenin çekimleri için hareket tarihi beklenirken filmin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Mustafa Üstündağ, Erkan Köse, Latif Koru, Gözde Asena Tuğal, Damla Aslanalp, Turgay Tanülkü, Serhat Özcan, Altan Erkekli, Ekrem Can Arslandağ, Kenan Doğan Ciniviz, Cem Cüneoğlu ve Ali Emrah Sürtal yer alıyor.  Filmde ayrıca yapım şirketi büyük bir sürpriz yaparak usta oyuncu Uğur Yücel’le de el sıkıştı. Usta oyuncunun filmde hangi karaktere hayat vereceği henüz belli olmazken filmin de konusu hakkında bir bilgi bulunmuyor. Filmle ilgili gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

25-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar